Нови два гола на българския нападател Милчо Ангелов стигнаха само

...
Нови два гола на българския нападател Милчо Ангелов стигнаха само
Коментари Харесай

Два гола на Милчо Ангелов не стигнаха за повече от точка на ФК Брашов

Нови два гола на българския нападател Милчо Ангелов стигнаха единствено за точка на ФК Брашов, който приключи 2:2 на личен терен против Конкордия (Кяжна) в среща от румънската Лига 2. С днешните си два гола юношата на Черноморец (Бургас) към този момент има 15 попадения през сезона и излиза на 2-о място в цялата дивизия.

ФК Брашов поведе с 2:0, откакто българският таран вкара две дузпи - в 7-ата и в 26-ата минута. Първата си я завоюва самичък, откакто беше подсечен към границата на дребното наказателно поле. Втората дузпа стана след пробив на Чика-Роша от ляво, спрян с фаул незабавно след наказателната линия. И в двата случая Ангелов вкара по един и същи метод - с десния крайник до гредата.

Гостите от предградието на Букурещ също получиха дузпа в 34-ата минута, осъществена от Медиоп Ндиайе, а в 4-ата минута на добавеното време ветеранът и някогашен национал Габриел Тамаш изравни за 2:2.

След този резултат ФК Брашов е на 1-о място в група В на плейаут-групата 7-20 място с 41 точки, а Конкордия (Кяжна) е след тях с 39. ФК Брашов приключи на 7-о място в постоянния сезон и пропусна шанса да се бори за промоция в Лига 1, а в този момент играе в потока за оставане.

Плановете на управлението на ФК Брашов обаче cа съществени и оповестени от президента на клуба Марин Митран след мача: " Целта за идващия сезон е ясна - промоция в елита. Договорихме се с треньора Дан Алекса за нов контракт. Сега започваме да приказваме с главните ни футболисти ".

Един от футболистите с изтичащ контракт е и българският топ-реализатор на отбора Милчо Ангелов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР