Нови досиета Х разсекрети правителството на Великобритания. Докладите на агентите

...
Нови досиета Х разсекрети правителството на Великобритания. Докладите на агентите
Коментари Харесай

Англия отваря нови досиета Х

Нови досиета Х разсекрети държавното управление на Англия. Докладите на сътрудниците и събираните 20 години материали за извънземни и странни феномени, от известно време са разполагаем на всеки искащ да ги види от близо или да прочете наличието в тях.

Документите са с близо 9000 страници, свързани с НЛО и други необясними феномени, рисунки, писма и парламентарни сесии по въпроса, събирани през последните две десетилетия от министерството на защитата.

Досиетата Х сега се намират в Националните архиви на Англия, само че ще бъдат разполагаем на обществото за период от месец, след което още веднъж ще влязат в рубрика " Секретно ".

Една от отличаващите се истории в тях е тази на лондончанка и щерка й, които забелязали светлини във формата на червей, въртящи се в небето.

През януарски 2003 година дамите даже били посетени от двама мъже с галактически костюми и тъмни очила. Непознатите, които носели пищящи предаватели, се показали за Морк и Минди.

Съществата предизвестили британките да не гледат образуващите се в небето светещи форми, защото е допустимо по този метод да се заразят с радиация. След като разбрали, че те към този момент са го сторили, мистериозните гости предложили на майката да измият очите й, с което да я обеззаразят.

През пролетта управляващите във Англия разсекретиха друга порция НЛО-досиета. Ставаше дума за общо 35 класифицирани файла, съдържащи подробна информация за наблюдения на НЛО и свидетелски разкази на очевидци от 1950 г.

Досиетата съдържаха 8500 страници със случаи, които са били покривани от държавното управление на Англия за интервала от 1997 до 2005 година Също по този начин има и голям брой фотоси и писма от Британското Министерство на защитата, рисунки напревени от очевидци, разкази на хора, които са били отвлечени от извънземните и в следствие върнати още веднъж на Земята.

Един от тези разкази за отвличания е на лондончанин, който бил отвлечен безусловно от двора на дома му край Лондон през октомври 1989 година

Той следил чудноват летателен уред с формата на пура. В двата края на незнайния обект мигали мощни светлини и голям брой други по цялата дължина. След няколко минути индивидът забелязал, че краката му стартират да треперят и това е последното, което си спомня.

Като се е съвзел, към този момент бил легнал на моравата до къщата си. По-късно видял, че часовника му показвал един час обратно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР