Нови детайли около здравословното състояние на легендата сър Алекс Фъргюсън

...
Нови детайли около здравословното състояние на легендата сър Алекс Фъргюсън
Коментари Харесай

Лекарите ще мълчат за Фърги, разкриха има ли положителни знаци

Нови елементи към здравословното положение на легендата сър Алекс Фъргюсън не се чакат в околните часове, както и надали ще има такива в границите на днешния ден. Това настояват от Sky Sports след съвещания с лекуващите лекари на шотландеца.

Бившият управител на Манчестър Юнайтед е в интензивното поделение на болничното заведение след претърпяна сполучлива интервенция след мозъчен кръвоизлив. Той е в ръцете на най-хубавите експерти в неврохирургията на Острова, а някои са пристигнали чак от Ню Йорк, с цел да окажат помощ.

Един от тях - Крисчън Оут - показа пред Sky Sports какво значи първичното изказване на екипа от хирурзи, че интервенцията на Сър Алекс Фъргюсън е била "пълен триумф ".

"Това, че интервенцията е предходна добре, значи, че хирурзите с постигнали задачите си. Т.е., в случай че е имало съсирек в мозъка му, този съсирек е бил отхвърлен сполучливо. И това разрешава на пациента да е в интензивното поделение. Всичко зависи към този момент от метода, по който той ще се бори. "

"Не се знае какъв съсирек е имало в артериите му, какъв е кръвоизливът и какъв брой съществено е положението му. Има доста разнообразни типове мозъчни кръвоизливи и всички те са с доста друг излаз за пациента. Трябва в действителност да изчакаме, преди да разберем какво ще е крайното му положение ", съобщи Крисчън Оут.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР