Нови десет имитации, култови образи, истински предизвикателства, много танци и

...
Нови десет имитации, култови образи, истински предизвикателства, много танци и
Коментари Харесай

Кой е номер едно в петия епизод на Като две капки вода

Нови 10 фалшификати, паметни облици, същински провокации, доста танци и смях зарадваха феновете на NOVA и този понеделник в петия епизод на „ Като две капки вода “.

Задачата на журито да оцени осъществяванията става все по-сложна, a конкуренцията – още по-голяма .

Заедно с Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев-Фънки, оценки от 1 до 12 даде и гост-журито – музикалният и ефирен продуцент и създател на песни Димитър Станчев. Той изненада всички с прочувствена и нежна авторска ария със акомпанимент на акустична китара. Това се оказа и първото осъществяване пред аудитория на Димитър Станчев за последните 40 години.

„ Тази ария е за всички, които са принудени да изоставен домовете си и да отидат някъде доста надалеч “, показа продуцентът.

За първи път в юбилейния сезон на шоуто успеха сграбчи Алисия, която се отличи с брилянтна имитацията на Риана. След осъществяването ѝ с присъщата хореографията на „ Rude Boy”, Фънки стана от мястото си и персонално целуна ръка на певицата. Комплименти тя получи и от останалите членове на журито. „ Много се забавлявах и считам, че се получи “, показа Алисия директно след осъществяването си.

Най-забавното шоу в ефира стартира с същинско рок предизвикателство .

Мариана Попова изненада всички в облика на Зак де ла Роча от рап-рок колосите Rage Against The Machine. Това не бе единственото „ тежко “ осъществяване довечера. Краси Радков влезе в ролята на вокалиста на световноизвестната немска метъл тайфа – Тил Линдеман от Рамщайн. „ Отлично осъществяване. Краси, ти се показа доста добре и направи песента идеално “ - разяснява Фънки.

Александър Сано не пропусна да изтъкне корейския език ,

който е усвоил единствено за седмица, с реплика на южнокорейската звезда PSY. „ Беше извънредно! Не знам от кое място откри тази мощ и сила. Беше от горната страна на оригинала! “, сподели Юлиан Вергов за представянето на Сано. Четири от звездите на шоуто имаха опция да пресъздадат международни поп икони. Дарин Ангелов заблестя като канадския артист The Weeknd с осъществяване на шлагера „ Blinding Lights”. След него Анелия се появи като носителката на 15 награди “Грами” – Адел. Крисия се сблъска с първата си двойна реплика - бутонът на шанса отреди на младата певица да излезе под прожекторите като горещите диви Бионсе и Риана.

Едно от най-веселите осъществявания на вечерта бе това на Моню Монев.

Цялата зала пееше и танцуваше дружно с него на шлагера на Джанго Зе от 90-те – „ Луди жаби “. Руслан Мъйнов поздрави феновете с нежната ария на Георги Христов „ Черно и бяло “. „ Тази вечер се убедих, че Георги Христов има брат близнак “ – сподели Димитър Станчев. Десета на сцената излезе Есил Дюран, преобразена с един паметен мустак. В наличието на Милко Калайджиев тя изпя неговата ария „ За да те не помни “. „ Много съм удовлетворен от Есил. И гримьорите са се справили отлично, те познават лицето ми доста добре “, сподели Милко, който бе участник в седмия сезон на „ Като две капки вода “

Бутонът на шанса още веднъж изненада всички .

Следващия понеделник ще забележим Моню Монев като Бой Джордж, Крисия ще бъдe TOTO, в облика на поп-фолк певицата Кати ще влезе Руслан Мъйнов, Дарин Ангелов ще обуе обувките на Камелия, Есил Дюран ще излезе на сцената като Кайли Миноуг, феновете ще видят Анелия в ролята на Тина Търнър, Мариана Попова ще се превъплъти в Софи Маринова, Краси Радков ще имитира Индила, Александър Сано ще се появи като Миро, а Алисия ще бъде Принс.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ и идващия понеделник от 20:00 по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР