Нови дебели връзки с ъндърграунда на скандалната съдийка Владислава Цариградска

...
Нови дебели връзки с ъндърграунда на скандалната съдийка Владислава Цариградска
Коментари Харесай

Нови скандални разкрития за съдийката Владка - метежницата против Гешев

Нови дебели връзки с ъндърграунда на скандалната съдийка Владислава Цариградска – Бировска изплуваха след разкрития в разнообразни български медии, представени от provaton.bg, че е брачна половинка на необут от бандата „ Боксовете” – Марио Бировски – Бокса.

Той пък от своя страна е забъркан в годините в куп крими афери със страховития Камен Балбузанов „ Куката” в Плевен, както и Димитър Желязков – Митьо Очите.

Обвързаностите на съдийката лъснаха около скандалното решение да бъде освободен килърът на студента Андрей Монов – Джок Полфрийман, подписано от двамата членове на скандалния соросоиден Съюз на съдийте, отпред с неговия председатвл Калин Калпакчиев.

Същият е и началник на Софийски апелативен съд и се прочу с куп сходни услуги към наказани убийци. От същия кръг съдии е и Цариградска – Бировска.

Именно близката с крими контингента посредством брачна половинка си и зет си съдийка е основател на обръщението, подписано от над 300 съдии в страната против съдийската гилдия на Висш съдебен съвет, Иван Гешев и политическите реакции по проблема „ Джок Полфрийман”, разкриха магистрати.

В апела Цариградска – Бировска се оплаква от опасност за независимостта на съдиите, нарушен баланс сред съд и прокуратура и какво ли още не.

За това обаче лъсва фактът, че тя се пробва да въздейства на прокуратурата и да нарушава салдото сред двете колегии, точно тъй като и тя като всички протестиращи против прокуратурата е тежко обвързана с незаконния свят, вкарван по арести и затвори от проверяващите.

Варненката, живееща в Плевен, е много известно име в ъндърграунда, както в родната й Варна, по този начин и в Плевен и Бургас. Въпросната съдийка е по-популярна в ъндърграунад средите като „ Владка”, като брачна половинка на крими героя Марио Бокса и точно за това крие семейството си по мъж и в магистарските среди се показва като Цариградска.

Бащината й фамилия е не по-малко скандална, нито пък по-малко обвързана с ъндърграунда. Причинате е, че татко й Александър Цариградски преди години е бил наказан на 6 години затвор за контабанда на цигари. Търкал е наровете и в Германия, откъдето евентуално се е породил усетът му към правото, което по – късно приключва една от дъщерите му – печално прочулата се съдийка Владка.

Другата щерка Николета Цариградска е специалистка по земеделска стопанска система, поради което евентуално след 2010 година с татко й, който към този момент е излежал присъдата си, вършат няколко компании с разнообразна активност. В продължение на няколко години двамата въртят общо 5 компании, в които в следствие трансферират и продават дялове.

Дейността им е от автомобилни услуги, транспорти, сервиз, комисионни, спедиционни и транспортни покупко-продажби, лицензионни покупко-продажби до земеделски производства, за които една от фирмите е усвоявала еврофондове, съгласно данни в комерсиалния указател. Към днешна дата сестрата на арбитър Владка била уредена на сладка работа във варненския Национална агенция за приходите.

Развитие претърпява и осъденията в миналото за контрабанда татко на магистратската, който откакто разпродава огромна чат от дяловете във компаниите си на трети лица, или ги трансферира на другата си дъщеря, се ориентира към политиката.


На парламентарните избори през 2017 година Александър Цариградски се явява като кандидат-депутат на второ място от листата на съвсем новата тогава групировка на Велизар Енчев – „ Движение за радикална смяна Българска пролет”. Майката на арбитър Владка – Виолета пък е представител на партията в ЦИК, сочи информация от вота тогава.

Напъните на семейството в политиката удрят на камък, само че имено около тях лъсва принадлежността на бащата на съдийката към Държавна сигурност. При инспекция за принадлежност на претендент – народен представител по това време, комисията разкрива, че Александър Николов Цариградски е вербуван на 23 години през 1980 година от сътрудници във Варна и е сътрудничил на ОУ на МВР-Варна-ДС; СОУ на МВР-ДС; Държавна сигурност, ръководство III-II-I, в качеството на конфиденциален помощник под псевдоним Станчо.

Покрай всички тези разкрития за връзки с незаконния свят, службите и какви ли още не незаконни схеми, става пределно ясно за какво соросоидната съдийка Владка Цариградска – Бировска гневно се бори против проверяващите и опитите им да открият законост.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР