Нови данни разкриват мрачната реалност на времето за чакане в

...
Нови данни разкриват мрачната реалност на времето за чакане в
Коментари Харесай

Кризата в спешната помощ в Англия е разкрита като времето за чакане нараства - проверете най-близката болница

Нови данни разкриват мрачната действителност на времето за очакване в лечебните заведения в Обединеното кралство - с десетки хиляди хора, останали да чакат повече от 12 часа в незабавната помощ предишния месец самичък.

Общо 54 308 пациенти в отделите на NHS в Англия са чакали 12 часа, с цел да бъдат признати в А&E през месец януари, съгласно последните данни от NHS.

Това бележи втората най-висока записана цифра за време на очакване на пациенти след цифрите от декември 2022 година, когато 54 573 души са трябвало да чакат над 12 часа. Цифрите идват макар настояването на министър-председателя Риши Сунак, че съкращаването на описите с чакащи е главен приоритет за 2023 година

Януари също означи 23% нарастване на броя на хората, чакащи повече от 12 часа от решението да признаят, че са признати, спрямо предходния месец, когато бяха 44 045.

През първия януари при торите, 2011 година, единствено 17 души в цяла Англия трябваше да чакат над 12 часа в незабавното поделение. До 2015 година броят им се е увеличи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР