Нови данни от последния етап на клинично изпитване показват, че

...
Нови данни от последния етап на клинично изпитване показват, че
Коментари Харесай

Коктейл от антитела на Regeneron и Roche помага много при COVID-19

Нови данни от последния стадий на клинично изпитване демонстрират, че коктейлът от антитела на биотехнологичните компании Regeneron и Roche ( " Рош " ) против COVID-19 понижава хоспитализациите или смъртността със 70% спрямо плацебо при нехоспитализирани пациенти. Това оповестиха от швейцарския производител на медикаменти " Рош ", представени от " Ройтерс ".

Препаратът, състоящ се от антителата касиривимаб и имдевимаб , създадени от Regeneron с финансова помощ от държавното управление на Съединени американски щати, също по този начин е постигнал всички основни вторични крайни точки в третата фаза на изпитването с 4 567 участници, в това число понижаване на продължителността на признаците до 10 дни от 14 , увериха от " Рош ".
 Европейски Съюз утвърди коктейл от антитела за лекуване на ковид
Европейски Съюз утвърди коктейл от антитела за лекуване на ковид

Препоръката в този момент може да се употребява като управление от европейските страни

" Рош ", която създава препарата в фабрики в Калифорния и която дава отговор за продажбите отвън Съединени американски щати, и Regeneron чакат продажби през 2021 година на препарата в размер на стотици милиони , в това число 260 млн. $ единствено от държавното управление на Съединени американски щати през първото тримесечие.

" Новозаразените с ковид не престават да нарастват в международен мащаб с над 3 млн. обявени случая предходната седмица, тъй че този коктейл от изследвани антитела може да предложи вяра като евентуална нова терапия за високорискови пациенти - изключително в светлината на неотдавнашни доказателства, че казиривимаб и имдевимаб дружно поддържат интензивност против основни нововъзникващи разновидности ", разяснява основният медицински шеф на " Рош " Леви Гарауей.
 Моноклоналните антитела не работят при новите разновидности на COVID-19
Моноклоналните антитела не работят при новите разновидности на COVID-19

Има високи упования моноклоналните антитела да оказват помощ в битката против ковид

" Рош " увериха, че те и Regeneron могат да създават повече от 2 млн. дози годишно .

Коктейлът, който данните преди този момент демонстрираха, че е ефикасен против разновидности на ковид, беше незабавно утвърден в Съединени американски щати и е позволен в Европа за приложимост при нехоспитализирани пациенти . Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп получи лекуването, когато беше инфектиран с COVID-19.
 ЕМА прави обзор на антителата на
ЕМА прави обзор на антителата на " Илай Лили "

Комбинацията от бамланивимаб и етесемиваб понижава хоспитализациите и смъртните случаи с 87%.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР