Нови четири обвинения в сексуално насилие са повдигнати на американския

...
Нови четири обвинения в сексуално насилие са повдигнати на американския
Коментари Харесай

Още 4 жени обвиниха Уайнстийн в изнасилване - едната непълнолетна

Нови четири обвинявания в полово принуждение са повдигнати на американския продуцент Харви Уайнстийн по подадени искове в нюйоркския съд. Една от хипотетичните жертви е била малолетна по времето, когато закононарушението е осъществено, заяви „ Холивуд Рипортър “.

Според изданието четирите дами (на възраст сега 35, 38, 43 и 70 години) заявяват, че са били подложени на полово принуждение от Уайнстийн между 1984 до 2013 година Имената им не са оповестени. Три от дамите настояват, че откакто е направил закононарушението, продуцентът заплашил, че ще съсипе кариерата им, в случай че упоменат за случая.

На 11 март т.г. продуцентът бе наказан на 23 години затвор за обезчестяване и " незаконно полово държание " и сега излежава присъдата си. Той беше приет за отговорен по част от обвиняванията, а за две - оправдан, в противоположен случай го заплашване пожизнен затвор. 

На 10 април против него бе заведено дело и в съда в Лос Анджелис. Обвиненията касаеха изнасилването на жена, за което се твърди, че е осъществено през 2010 година в хотел в Бевърли Хилс.

По всичко проличава, че именитият в миналото кино продуцент, който в този момент е на 68 години, надали ще вкуси повече свободата. В пандиза на Ню Йорк Харви Уайнстийн стана жертва и на коронавирусната пандемия, само че съумя да се възвърне от болестта.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР