Нови черни рекорди на заразени и починали от коронавирус в

...
Нови черни рекорди на заразени и починали от коронавирус в
Коментари Харесай

Д-р Фурнаджиев: Изпуснахме времето, трябват крути мерки веднага!

Нови черни върхове на инфектирани и умряли от ковид в България - ще се взриви ли здравната система?

Като доктор поучавам за следното: 2 метра разстояние и никакъв градски превоз по опция, също - работа от у дома, непорочност, къпане всеки ден.

Относно взимането на проби за PCR проби - неприятно е да се вземе секрет от носа, тъй като се стига съвсем до корена. Така е и с гърлото - надълбоко, с цел да има добра намазка. Ако си измиете зъбите, пиете кафе или ядете бонбон, лекарят все едно не е взел нищо. Това сподели за "Денят ON AIR " експертът по УНГ доктор Богомир Фурнаджиев.

Според него е имало доста тънки моменти, които били неглижирани във времето. "Трябва да се създадат курсове, с цел да може вярно да се взимат тайни и проби ", уточни той и добави, че системата е претърпяла доста рецензии.

"Живея до гимназия - учениците отиват да пият кафе, смъкват маските, след което се прибират. Изпуснахме времето за ограниченията, преди седмици трябваше да се затворят стадионите. Привърженик съм на дистанциите. Маските стопират прахуляк, бактерии, само че би трябвало и разстояние ", добави лекарят.

"Защо отново в рейсовете не се влиза от предната врата? ", попита той.

"За да имате патология, би трябвало да мине през горните дихателни пътища ", изясни доктор Фунардижев. Според него плановите интервенции не трябва да стопират в лечебните заведения.

"Когато сте в гнездото на болестта, няма по какъв начин да не се болестите. Ние обаче забравяме и алергиите. Ядосан съм, трябват крути ограничения незабавно! ", уточни доктор Фурнаджиев. По негови думи у нас можело да се направи дребна обособена полева болница.

"Персоналът го няма, тъй като лъснаха дупките от последните 20 година Няма време за очакване. Категорично би трябвало да е мощен имунитетът, само че не както спортистите взимат добавки. Препоръчвам витамин Д, да се ляга преди 23:00 ч, да не се употребява съвсем никакъв съсредоточен алкохол ", уточни лекарят.

"Трябва да гледаме Съединени американски щати, Испания, Германия, Франция и да се учим от тях. Те приземятват самолети, ние тук мачове играем. Това е по политически аргументи - идват избори и това е в основата на всичко.

Ние сме като дете, изплашихме се и направихме добре първоначално. Лятото беше по-топло, а в този момент със общоприетите вируси нещата се съчетават и не са по никакъв начин добре ", добави доктор Фурнаджиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР