Нови американски санкции, насочени срещу руската военна машина, бяха обявени

...
Нови американски санкции, насочени срещу руската военна машина, бяха обявени
Коментари Харесай

САЩ готвят нови санкции срещу руската военна машина

Нови американски наказания, ориентирани против съветската " военна машина ", бяха оповестени като част от стягането на рестриктивните мерки против Москва от страна на Г-7 по време на срещата на върха в Япония, съобщи почитан американски чиновник, съобщи Агенция Франс Прес.

" Всички членове на Г-7 се приготвят да вкарат нови наказания и експортен надзор ", съобщи служителят, говорейки при изискване за анонимност, пред кореспонденти на срещата на върха в Хирошима.

Служителят не пожела да разиска какво възнамеряват другите членове на Г-7. Въпреки това, взети дружно със " забележителния " пакет от ограничения на Съединени американски щати, те " ще създадат още по-трудно за Русия да поддържа военната си машина ".

Мерките на Съединени американски щати ще имат за цел " необятно ограничение на достъпа на Русия до артикули, които са от голяма важност за нейните бойни качества ", съобщи служителят.

Русия към този момент се гърчи под тежестта на невиждани наказания от европейски, американски и други демократични страни.

Съединени американски щати и сътрудниците им от Г-7 към момента се стремят да лимитират главните източници на доходи на Москва, като износа на сила, и достъпа до материалите, нужни за действието на към този момент разрушената ѝ военнопромишлена база.

Американският чиновник съобщи, че на към 70 субекта в Русия и други страни, които той не уточни, ще бъде неразрешено да получават американски експорт. А към 300 нови наказания ще бъдат наложени на " физически и юридически лица, кораби и самолети ".

Целите ще бъдат " в цяла Европа, Близкия изток и Азия ".

Съзнавайки, че Русия работи интензивно за заобикаляне на глобите, ограниченията на Съединени американски щати ще бъдат " затваряне на малките врати за отбягване на глобите ", съобщи служителят.

В устрема си да засилят натиска върху главните източници на благосъстояние на Русия, Съединени американски щати ще продължат " да притискат както финансовия бранш, по този начин и потенциала на Русия да създава сила в средносрочен и дълготраен проект, и което е значимо, да поддържат активите ѝ ниски ", сподели той.

Официалният представител съобщи, че в Г-7 има мощно единение.

" Ще видите, че се подхващат нови стъпки за икономическа изолираност на Русия и за намаляване на способността ѝ да води война ", сподели той. " Ще има дейности в поддръжка на тези правила, които ще бъдат дефинирани в изказването за Украйна ", показано от Г-7.

Санкциите на Съединени американски щати, сподели формалният представител, ще " съгласуват още по-тясно дейностите ни с тези, наложени от Европейски Съюз и Обединеното кралство, с цел да се подсигурява, че като Г-7 ще останем оптимално координирани ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР