Нови 98 българи починаха от само за денонощие. Общо от

...
Нови 98 българи починаха от само за денонощие. Общо от
Коментари Харесай

Нима за Радев и Кацаров резултатите от изборите са по-важни от живота на българите?!

Нови 98 българи починаха от единствено за денонощие. Общо от началото на октомври, или за 14 дни, общият брой на изгубилите борбата със болестта е 1220 души. Само за съпоставяне през цялата предходна година в произшествия са починали 463 индивида, или съвсем три пъти по-малко, в сравнение с за първите 14 дни на месеца.

Шокиращата статистика напълно не свършва дотук. Вчера в страната са хоспитализирали 721, дублирам 721 индивида. С сходни темпове здравната ни система ще се срине до дни и българи ще почнат да умират освен от ковид, тъй като няма да има кой да ги лекува.
свързани новини332281преди 6 часа66317преди 21 часа
На този декор двама души не престават да изумяват рационалната част на обществото с дейностите или бездействието си. Първият е здравният министър на Румен Радев - Стойчо Кацаров. Същият от седмици се крие и не дава отговор непосредствено на въпросите дали ще се вкарват нови ограничаващи ограничения. Което, коства ми се от данните за заболеваемостта и ниския брой на имунизирани, е повече от належащо.

Може би на му се желае да затегне ограниченията, само че няма куража, тъй като бизнесът ще е неудовлетворен, а това непосредствено ще се отрази на резултата на началника му Румен Радев на идните избори на 14 ноември. Но белким за Радев и резултатите от изборите може и да са по-важни от живота на българите?!
свързани новини81110на 16.09.2021
Другият човек, който не стопира да бръщолеви врели-некипели за ковид, е скандалният доцент Атанс Мангъров. Днес докторът, който обясняваше, че още предишното лято ще изчезне коронавирусът, още веднъж декларирал, че не би трябвало да има ограничения против болестта и всички трябвало да минем през нея. Никой обаче не го пита с цената на какъв брой живота ще би трябвало да минем през тази болест? Защото " сухите пръчки ", за които говореше доцентът, визирайки умрелите от ковид, към този момент не са толкоз сухи, откакто болестта стартира да убива и 20-годишни без други болести, и деца, и бебета.

Чудя се докога ще поносим бездействието на единия и тъпотиите на другия?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР