Нови 18 000 полета ще се наложи да отмени обхванатият

...
Нови 18 000 полета ще се наложи да отмени обхванатият
Коментари Харесай

Райънеър отмени още 18 000 полета до март, България е засегната

Нови 18 000 полета ще се наложи да анулира обхванатият от организационни проблеми нискотарифен авиопревозвач " Райънеър " . Засегнатите пасажери са към 400 000, като измежду тях има пътуващи от и към нашата страна.

Полетите по над 30 маршрута няма да се извършват , като измежду тях са и София -Кастелон, София - Меминген, София - Пиза, София - Стокхолм и София - Венеция . Освен тях, по ред други направления ще има понижаване на полетите - да вземем за пример, от Брюксел за София.

Колко други дестинации са наранени не се знае. На този стадий на уеб страницата на компанията няма цялостен лист с анулираните полети, оповестява бТВ.

" Райънеър " анулират над 20 полета от и за България до края на октомври

Обяснението на " Райънеър " е, че ще подвига във въздуха 25 самолета по-малко, за да няма " пропадания в графика " в последния миг. Причината е дефицит на налични водачи - съгласно компанията поради отпуски, съгласно наблюдаващи - поради липса на фрагменти . Именно по тази причина и до октомври отпадат по до 50 полета на ден на превозвача.

Засегнатите, които са били осведомени по имейл, имат право на цялостна отплата или пренасяне на различен полет, както и ваучер в размер на до 80 евро като опрощение за неудобството. Пасажери обаче алармират, че има проблеми със уеб страницата на компанията, чатът с нейни чиновници не работи и никой не дава отговор на телефоните. По тематиката " Райънеър " ще анулира сред 40 и 50 полета на ден, вижте за какво " Райънеър " разгласява лист с анулираните полети
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР