Нови 15 педагози от Община Пловдив завършиха успешно курса по

...
Нови 15 педагози от Община Пловдив завършиха успешно курса по
Коментари Харесай

Нови 15 педагози от Пловдив ще получат дипломи за обучение по метода Монтесори

Нови 15 педагози от Община Пловдив приключиха сполучливо курса по встъпление на Монтесори педагогиката в общинските детски градини в Пловдив и ще получат своите свидетелства и грамоти на следващия ден - 16.01.2019 година, в 14.00 ч. в Монтесори ДГ " Буратино “.

Курсът е пети по ред и за трети път бе отворен и за външни участници,  искащи да се допрян до философията на Мария Монтесори и стимулирани за използване на други възможности в процеса на образование и образование на децата. На тържеството за  връчване на удостоверенията се чака да участват и двама педагози от град Добрич, приключили пети курс дружно с учителите от Община Пловдив.

Обученията на педагозите са част от дейностите, заложени в просветителната стратегия 2017-2019 година на Община Пловдив и се водят  по взаимна стратегия на общината и Нов български университет в основания за задачите местен център на Нов Български Университет в града ни.

От стартирането на програмата до сегашния миг са подготвени почти 100 педагози, като сега се организират редом шести и седми курс. През месец февруари започва и осмия курс 3-6 години, както и втори курс за използване на метода на Монтесори за учители 1-4 клас.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР