Нови 15 имена се включват към третото поредно издание на

...
Нови 15 имена се включват към третото поредно издание на
Коментари Харесай

Hills of Rock добавя още 15 имена и нова сцена

Нови 15 имена се включват към третото следващо издание на Hills of Rock, което ще се организира на 28, 29 и 30 юни на Гребния канал в Пловдив.

Ronnie Romero & Eridan ще нажежат атмосферата тъкмо преди хедлайнера Whitesnake на 29 юни, а шведската тайфа Crazy Lixx ще забележим на 28 юни.

За първа година Hills of Rock прибавя специфичната нова трета сцена Music Jam. Австрийската тайфа Vision of Atlantis и българите Sevi и Concurent ще раздрусат публиката с осъществяванията си.
5 нови групи се причисляват към Hills оf Rock 2019 Фестивалът ще се организира на 28, 29 и 30 юни в Пловдив
Във фестивала се включват и българските актьори Shadows Out Of Time, Life Light, Affection, A-Moral, Krekhaus, Oбратен резултат, Kopriva, Innerglow, Les Animaux Sauvages и Остава, които ще забележим на сцената „ На тъмно”.

Hills of Rock се осъществя за трета поредна година и е част от програмата на „ Пловдив 2019 - Европейска столица на културата “.

До 31 март тридневните билети са на цена от 160 лева, а от 1 април до 28 юни цената им ще бъде 180 лева Еднодневните билети са на цена от 80 лева до 31 март, а по-късно и по време на фестивалните дни – 100 лева

Цените на къмпинг билетите са 40 лева на човек за три дни до 31 март и 50 лева на човек за три дни от 1 април до 28 юни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР