Новата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо даде първото си интервю

...
Новата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо даде първото си интервю
Коментари Харесай

Роналдо: Винаги съм се надявал да играя за Ювентус

Новата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо даде първото си изявление за клубната телевизия, в което разкри, че от дребен се е надявал някой ден да облече фланелката на " бианконерите ".

Чувствам се прелестно тук. Всичко е добре, тестванията бяха положителни, хората към стадиона, почитателите,на подготвителната база също са доста благи с мен. Щастлив съм.

Избрах Ювентус, тъй като това е един популярен клуб. Откакто бях дете, постоянно гледах мачовете на тима и си споделях, че някой ден ще играят там.

Няма прецизен миг, в който взех решение, че ще осъществя този трансфер. През годините сме играли няколко пъти против Юве и съм имал особено възприятие, че италианските почитатели харесват Кристиано. Това е най-големият клуб в Италия, един от най-хубавите в света, тъй че беше елементарно решение.

Невероятно. Спомням си го всеки ден, такова нещо не ми се беше случвало. В Шампионска лига против Юве, четвъртфинал, вкарваш гол и виждаш, че всеки на стадиона ти ръкопляска. Беше необикновено възприятие.

В началото се изненадах. Следя Юве и одобрявам клуба, само че от този миг ги харесвах още повече. Не бих споделил, че беше основният миг в моето решение, само че всеки подробност оказва помощ. Помага, когато видиш, че хората те харесват, почитателите и клубът те харесват, възприятието е изцяло друго.

Трябва да благодаря на всички за поддръжката. Моят приоритет е да се оправя допустимо най-добре, да бъда професионален, да опитам да направя тима по-добър. Това е моята работа, ще се опитам да се насладя допустимо най-вече.
Първата ми цел ще пристигна по натурален път. Не мисля за това. Знам, че ще бъда квалифициран, само че първият ми гол няма значение. Просто желая да съм подготвен. Искам да съм в добра форма, да оказа помощ на тима, да печелим титли. Само това желая.

Не знам, може би ще е друго тук в клуба. Професионалист съм от 15-16 години, тъй че методът ми постоянно е идентичен. Играх дълги години за Манчестър Юнайтед и Реал (Мадрид), в този момент това е ново премеждие, само че желая да реализира същото, да оказа помощ на тима да реализира задачите ни.

Познавам шампионата, проследявам го по малкия екран, само че не съм играл тук преди. Надявам се да се приспособя доста бързо, само че пристигнах тук за предизвикването. Ще дам всичко от себе си и сигурно ще спечелим титли дружно ", показа Роналдо. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР