Новата звезда на Царско село Антон Карачанаков използва награждаването си

...
Новата звезда на Царско село Антон Карачанаков използва награждаването си
Коментари Харесай

Карачанаков: В Ботев Пд ме изгониха да не казвам като какъв, това шампанско е за г-н Зафиров

Новата звезда на Царско село Антон Карачанаков употребява награждаването си като Играч на мача, с цел да нападна словесно своя някогашен отбор Ботев Пловдив и неговия състезателен шеф Адалберт Зафиров. След 2:1 над Берое 27-годишният футболист, създател на един от головете за триумфа, съобщи, че е бил позорно изпъден от „ канарчетата” и иронично съобщи, че полученото шампанско е и за Зафиров.

„ Много се веселя, че победихме положителния тим на Берое. Искам да поздравя момчетата, треньорското управление и хората по трибуните, които ни подкрепяха цялостен мач. Виждате, че невъзнаграден труд няма”, сподели Карачанаков пред NOVA SPORT.

„ Много съм благополучен, че вкарах. Психологически към този момент ще съм по-добре. В Ботев Пд не получих никакъв късмет. Г-н Зафиров ме изгони да не споделям като какъв. Постоянно ме питаше по кое време ще вкарам гол. Това шампанско е и за него. Ето, вкарах гол.”

„ В Ботев ту играех, ту не играех. Сега давам всичко от себе си с концепцията да оказвам помощ. Скоро ще вляза в моята форма. Чувствам се ужасно, освободен съм душевен. Момчетата са супер колектив.”

„ Ние си приказваме, че тук има футболисти, които са играли на високо равнище тук, в водачите у нас. Тези точки, които ги взехме, са изцяло естествени. Ние не сме отбор, който да подценява каквото и да било. Готвим се за победа в идващия мач”, приключи Карачанаков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР