Новата звезда на световния футбол 19-годишният Килиан Мбапе добре е

...
Новата звезда на световния футбол 19-годишният Килиан Мбапе добре е
Коментари Харесай

Мбапе: Славата промени моя живот, вече не мога да бъда обикновен човек

Новата звезда на международния футбол 19-годишният Килиан Мбапе добре е осъзнал, че повече в никакъв случай няма да се радва на спокоен живот. Той приказва пред френска медия за цената на това да бъдеш известен по целия свят.

" Вече не мога да бъда елементарен човек. Например да седнете вкъщи и да скучаете или да излезте на разходка, с цел да ядете сладолед. С това всичко свърши: даже нямам време за сходни неща, тъй като до момента в който си взимам сладоледа към мен ще има към този момент 500 души. Повечето хора са имали тази популярност в зрелост, а при мен стартира още в гимназията. Няма да кажа, че е елементарно да се претърпява всеки ден, само че това е животът, който желаех ", съобщи Килиан Мбапе пред Le Monde.

" Футболът е нещо, без което не мога да пребивавам. Това е повече от пристрастяване. Винаги съм знаел, че футболът е това, което би трябвало да върша. Аз към момента бленувам за всевъзможни трофеи! Световната купа е една от тях, тъй като това е най-големият футболен шампионат. Мисля, че тази купа е красива. Това е злато, а златото е предимство ", добави Мбапе.

 Мбапе отсече: Не ми пука за Златната топка, желая международната купа!
Мбапе отсече: Не ми пука за Златната топка, желая международната купа!

" Това е фантазията на живота ми ", съобщи младата звезда на Франция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР