Новата звезда на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш призна, че е

...
Новата звезда на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш призна, че е
Коментари Харесай

Фернандеш останал изненадан от Рашфорд, посочи кой е най-добрият футболист, с когото е играл

Новата звезда на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш призна, че е бил доста впечатлен от Маркъс Рашфорд, когато е почнал да тренира с клуба и е бил сюрпризиран от качествата на 22-годишния нападател. След идването на португалския полузащитник в тима, “червените дяволи” подвигнаха равнището си и са в серия от 18 мача без загуба, като се борят за присъединяване в Шампионската лига.

“Смятам, че Рашфорд може да има невероятна скорост с удивителни качества - признава пред BT Sport Фернандеш - мъчно е да имаш тази експедитивност и въпреки всичко да можеш да вършиш верните неща, да стреляш в точния миг, да подаваш, да умееш да дриблираш. Той в действителност ме изненада доста. Разбира се, аз бях наясно с неговите качества, тъй като той към този момент бе един от най-хубавите млади играчи в света”.

25-годишният португалец приказва за някогашния футболист на Юнайтед и негов съотборник в националния тим Кристиано Роналдо, като го дефинира за най-хубавия футболист, с който в миналото е играл: “Кристиано, повече в първите години на своята кариера, бе един от най-надарените играчи в света. Мисля, че той промени играта си през последните години, само че към момента остава доста сложен за бранителите и е най-хубавият състезател, с който съм играл”.

Фернандеш се чака още веднъж да бъде в центъра на терена от първата минута за Юнайтед в мача против Кристъл Палас довечера. “Червените дяволи” не съумяха да се изкачат до третото място в класирането, откакто позволиха изравнителен гол в 96-та минута в предходния кръг против Саутхамптън и в този момент ще търсят наложителна победа, с цел да запазят очаквания за класиране в топ 4. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР