Новата звезда на френския футбол Килиан Мбапе взе участие в

...
Новата звезда на френския футбол Килиан Мбапе взе участие в
Коментари Харесай

Килиан Мбапе: Българите са опасни, затова трябва да покажем агресия от началото

Новата звезда на френския футбол Килиан Мбапе взе присъединяване в конференцията на националния отбор на " петлите " преди дуела с България. В базата на французите в Клерфонтен Мбапе отговаряше главно на въпроси към новия си отбор ПСЖ и големите упования към него, а България остана второстепенна тематика.

Все отново 18-годишният нападател посочи, че Франция не чака елементарен мач, а даже в противен случай, подготвен е да се бори повече за трите точки.

" Най-важното за нас е да отговорим уместно след равенството с Люксембург. Сега би трябвало да спечелим и двата ни оставащи мача, с цел да отидем в Русия. Определено има напрежение, само че ние футболистите обичаме такива мачове ", сподели Мбапе.

След равенството 0:0 с Люксембург французите са сложени под огромно напрежение най-много от медиите в страната. Напомнянето на дуела от 1993 година в допълнение изнерви " петлите ".

" Най-важното за нас е да не заспиваме, както против Люксембург. Тогава може би бяхме прекомерно уверени и доста спокойни, а до момента в който се усетим към този момент не остана време и дуелът свърши. С България би трябвало да сме нападателни през цялото време и да държим контрола ", сподели още нападателят на ПСЖ.

Quand un de tes potes prend un petit pont pendant un toro...
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР