Новата звезда на Би Ти Ви Николаос Цитиридис разкри във

...
Новата звезда на Би Ти Ви Николаос Цитиридис разкри във
Коментари Харесай

Цитиридис призна, че е нестандартен в любовта, не крие, че се е целувал с мъже

Новата звезда на Би Ти Ви Николаос Цитиридис разкри във вечерното си шоу, че хакери са го изнудвали да заплати откуп от 2000 $, с цел да не излъчат неговото домашно порно. На посетители на 26-годишния грък бяха журналистът Георги Милков и младата влогърка Поли Недкова, която зачекна тематиката за хакерите. Това докара до смайващи самопризнания от страна на Цитиридис.

„ Аз преди месец някъде получих доста стресиращ имейл. Някакъв пичага ми беше писал, а имейлът беше в досието със спам. Беше написал, че разполага с мое видео, в което си правя работата самичък. Демек, мастурбирам. И сподели: „ Имаш доста забавен усет! ” Истината е, че аз в действителност имам забавен усет и се тормозих от тази истина, която той сподели. Каза, че ще го пусне в интернет, в случай че не му дам откуп от 2000 $. И си крещя на акъла: „ Хубаво, ще го пусне. Кой ще го гледа?! ” Това е гадно да го гледаш. 2000 $ да дам?! ”, описа Цитиридис, за който от дълго време циркулира мълвата, че има ексцентрични желания в леглото.

За персоналния живот на Николаос се знае прекомерно малко, а той постоянно се майтапи със сексуалността си в ефир, за която не се знае съвсем нищо. Още в едно от първите издания на „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” екипът бе решил да вдигне рейтинга на предаването, канейки за посетител чалга кралят Азис. „ Аз съм виждал твои голи фотоси. Ти си ми изпращал голи фотоси ”, изцепи се изпълнителят на „ Напипай го ”, макар че стана ясно, че се майтапи. Няколко излъчвания по-късно Цитиридис отговори на въпроса дали харесва момчета, показвайки, че не счита да заплаща налог публично мнение. „ Първо, няма неприятно в това да се харесват момчета.

Аз съм се целувал с момчета в миналото,
без да желая... Не, не беше без да желая. С Пешо. Поздрави на Пешо, той живее в Лондон сега. Утре ще бъде суперяко във вестниците, нямам самообладание. Но това е същинска история ”, призна водещият.

Миналият месец младият грък попадна в гей конспирация не по свое предпочитание. 30-годишен симпатяга хвърлил око на Цитиридис още по времето, когато се прехранвал със скечове по столичните нощни клубове. Почитателят му почнал да посещава всички театрални изяви на Николаос и ходел в обичаните му заведения. Дълго време не се престрашавал да се запознае с него. Успял да му се показа едвам след старта на вечерното му шоу по Би Ти Ви. Солидно подпийнал, хомосексуалистът причакал водещия пред малкия екран. Двамата разменили единствено няколко думи, а напористият любовник бързо схванал, че Цитиридис не откликва на възприятията му. Няколко месеца почитателят на водещия страдал тихомълком. Накрая решил да направи втори опит за доближаване. Причакал го пред НДК, заговорил го, само че този път по-настоятелно. Успял да задържи вниманието му с остроумен ход. Фенът на Цитиридис почнал да подлага на критика предаването му и по този начин се завързал спор. Накрая Николаос усетил мераците му и тактично се изнизал.

Преди няколко месеца скандалният реализатор и риалити воин Джейсън Брад Люис, който нашумя в първия сезон на „ Х Фактор ”, а по-късно и във „ ВИП брат ”, се изгаври с комика. Людмил Августинов от плевенското село Тръстеник разгласява в обществените мрежи кадър, на който се вижда по какъв начин целува по устните Цитиридис, само че единствено на негова фотография.
Неотдавна и различен изтъкнат гей – Иво Димчев, се опитва при нахакания гърк. Талантливият Димчев непосредствено му издиктува телефонния си номер в ефир, пеейки: „ Николаос Цитиридис, всички те харесваме, само че, ах, за какво не си гей? Но в този живот нищо не се знае, тъй че – за всеки случай, запиши си моя номер... ”

Засега Николаос нямал никакво желание да се задомява и продължавал да дели един покрив с рижавата си котка Карма. Когато бил едвам на 20, водещият бил на крачка от брак. Предложил на приятелката си Моника да се оженят, само че до момента в който организирали венчавката, той подвил опашка и избягал. Напоследък в свои изявленията гърка признава с половин уста, че „ има човек до себе си ”, само че не дава повече детайлности.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР