Новата звезда на бейзболния Лос Анджелис Ейнджълс Шохей Отани има

...
Новата звезда на бейзболния Лос Анджелис Ейнджълс Шохей Отани има
Коментари Харесай

Отани е минал терапия на лакътя през октомври

Новата звезда на бейзболния Лос Анджелис Ейнджълс Шохей Отани има първостепенно изхабяване на сухожилие в десния лакът и през октомври е минал превантивна терапия в родината си Япония. Според формалния медицински отчет за положението на 23-годишния питчер и аутфилдер в ставата на хвърлящата му ръка е била инжектирана богата на тромбоцити плазма за да бъде заздравена улнарната колатерална връзка.

Всички клубове от МЛБ са били осведомени с казуса още преди началото на договарянията за трансфер на някогашния най-полезен състезател (MVP) в японската Тихоокеанска лига и първенец с Хокайдо Нипон-Хем Файтърс в локалната NPB през 2016 година Отани мина и спомагателни прегледи в Съединени американски щати, откакто избра да продължи кариерата си в Ейнджълс. “Доволни сме от резултатите на проучванията и сме щастливи, че притежаваме подобен играч”, сбит бе генералният управител на " ангелите " Били Еплър.

От Анахайм ще платят $20 млн. на досегашния клуб на Отани, само че самият той няма да получава огромна заплата през идващите два сезона, до момента в който не навърши 25 година Единствената основна сума, която Ейнджълс може да обезпечи на Шохей към този момент, е бонус за сключване на контракта в размер на $2 315 000 – свободната сума в клубния бюджет за интернационалните попълнения.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР