Новата звезда на Барселона Филипе Коутиньо, който по-рано през месеца

...
Новата звезда на Барселона Филипе Коутиньо, който по-рано през месеца
Коментари Харесай

Коутиньо се завърна в Ливърпул

Новата звезда на Барселона Филипе Коутиньо, който по-рано през месеца напусна Ливърпул, с цел да се причисли към каталунците против трансферна сума в размер на 145 милиона паунда, се завърна в Мърсисайд. Бразилецът е получил позволение от новия си клуб да пътува с частен аероплан, като задачата е да се сбогува с някогашните си съотборници, което не съумя да направи в дните към реализирането на прехвърлянето. Коутиньо дойде през вчерашния ден на клубната база на Ливърпул, а Адам Лалана и Алберто Морено побързаха да разгласяват фотоси в обществените мрежи с някогашния си съотборник.

Според някои източници през днешния ден Коутиньо е провел прощално празненство, което ще бъде посетено от всички играчи и от щаба на мърсисайдци, в това число и мениджърът Юрген Клоп. Не е ясно обаче по кое време и къде ще се състои това празненство, в случай че довечера тимът има посещение на Хъдърсфийлд в дуел от междинния кръг в Премиър лийг.

Коутиньо е в Ливърпул дружно с жена си и щерка си. Утре той ще се прибере назад в Барселона, с цел да се приготви за дуела с Валенсия от полуфиналите на Купата на Краля.

Любопитното е, че навръх този ден - 30 януари, само че през 2013-а, Ливърпул публично разгласи прехвърлянето на Коутиньо от Интер.
#OnThisDay in 2013 Liverpool signed @Phil_Coutinho for £8.5m from Inter Milan. The Brazilian player 201 times for the Reds, scoring 54 goals, before moving to Barcelona earlier this month. pic.twitter.com/43MBX7yvge
— Anfield HQ (@AnfieldHQ) January 30, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР