Новата водеща на спорта по Би Ти Ви – прекрасната

...
Новата водеща на спорта по Би Ти Ви – прекрасната
Коментари Харесай

Мераклии налазиха Флорина от Би Ти Ви, засипват я с мръсни предложения

Новата водеща на спорта по Би Ти Ви – прелестната Флорина Иванова, бързо набра известност, изключително измежду мъжката половина от сътрудници и фенове, научи HotArena. Вече месец младата и чаровна брюнетка се изявява като водещ на спортните излъчвания. Флорина, възпитаничка на Американския университет в България (АУБГ), направи сефтето в спорта на Би Ти Ви при старта на Световното състезание по футбол в Русия в средата на юни. 

Броени дни от първите изяви на 25-годишната кореспондентка по малкия екран, хубавицата към този момент била бомбардирана с неприлични предложения от скучаещи оператори и фенове, признаха наши хора в Би Ти Ви. Източниците ни настояват, че симпатичната спортна журналистка към този момент получила няколко хард оферти от зажаднели за свежа плът сътрудници от нюзрума. 

Флорина, която си има съществено гадже - финансов експерт в IT компания, обаче изрично отхвърлила напористите оферти за опознаване в интимната област, надалеч отвън професионалната сфера. Обръгнали със свалките в малките екрани обаче настояват, че рано или късно и новата звезда на новините ще падне в плен на любовния разказ на работното място.

Брюнетката замести своята колежка Елена Яръмова, половинката на спортния исполин Алекси Сокачев, която излезе по майчинство. Флорина се изяви и като коментатор на Мондиала в някои от предаванията на Би Ти Ви с най-вече женска публика, което съгласно медийни спецове е добър метод за привличане на дамите към спортни тематики. Новата тв звезда счита, че дамите не по-зле от мъжете може да разясняват футбол. Наясно е обаче, че множеството господа гледат с подигравка на дамите, които философстват за най-популярния спорт, написа Уикенд.

Кокетната брюнетка приключи Американския университет в Благоевград през 2015 година със специалностите публицистика и всеобщи връзки и политика и интернационалните връзки. Спортната мацка е упражнявала художествена гимнастика при „ златното момиче ” Лили Игнатова. Флорина споделя, че е избрала този спорт точно поради Лили, на която дължи доста. Дипломира се с документален филм за една от младите звезди на художествената гимнастика Невяна Владинова. Сега уязвимост на нежната дама са рисковите спортове като сноуборд и скокове във вода. Флорина, която е кръстена на баба си Флора, е работила в телевизия Би Ай Ти при Нери Терзиева и Сашо Диков. Младата вяра на Би Ти Ви занапред ще разпалва мъжкото въображение освен на сътрудниците си водещи, само че и на феновете от мощния пол, безапелационни са в частната медия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР