Новата власт е нова надежда, тъй като достатъчно се натрупа

...
Новата власт е нова надежда, тъй като достатъчно се натрупа
Коментари Харесай

Бойко Илиев за пандемията: Влизаме в метавселената на Зукърбърг

Новата власт е нова вяра, защото задоволително се натрупа тъмен опит през тези две години. Това съобщи режисьорът и основател на " Нов спектакъл НДК " Бойко Илиев в студиото на " ".

" Една тягостност витае в театъра. Душата ми се гърчи за това, което се случва, тъй като чувството ми е, че се въртим в обаян кръг. Явно е, че се въртим в един международен... не желая да го назовавам скрит план, само че влизаме постепенно и последователно в метавселената на Зукърбърг. Няма избавление с имунизациите, нещата са отишли доста надалеч и измъкването от тях ми се коства доста мъчно ", разяснява режисьорът пред Bulgaria ON AIR.

Според него, който приказва от името на " препатил " човек, последните две години са на процедура небивалица, която би трябвало да надмогнем. 

" Искам на 8 март този министър-председател да се обади и да каже, че това е завършило. Че е било неприятен сън и да продължим да живеем. Това е допустимо, тъй като в последна, сметка какво са заболяванията? Те са едно увещание, че сме смъртни. Смъртта трансформира живота ни в полезност. Колкото и да ни плашат – това нещо е безусловно безумство, полуда, която ни води на неприятно ", безапелационен бе Бойко Илиев.

От новия културен министър той желае да огледа " Нов спектакъл НДК " – основан и издигнат в мазето на НДК, и да реши дали има потребност и право на поддръжка. " Ако има, да я даде ", прикани режисьорът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР