Новата версия 1.11 на мобилното приложение MyTelenor, която вече е

...
Новата версия 1.11 на мобилното приложение MyTelenor, която вече е
Коментари Харесай

Още удобства и възможности за потребителите с новата версия на мобилното приложение MyTelenor

Новата версия 1.11 на мобилното приложение MyTelenor , която към този момент е налична за Android и ще бъде налична за iOS в околните дни, предлага още улеснения и благоприятни условия за потребителите. Версията е налична за консуматори със смарт телефони с операционни системи Android 4.4 и iOS 9 или по-нови.

Клиентите на абонаментните проекти на Теленор , към този момент могат да получат информация за потреблението си под формата на PDF файл от секция „ Сметки “ на приложението. Справката съдържа систематизирана информация за таксуваните услуги и потреблението по дадена фактура, издадена за мобилния номер, с който се употребява мобилното приложение. В случай че клиентите са декларирали и употребяват услугата „ Детайлна информация на потреблението “, в справката ще се съдържа и подробна информация за извършените диалози, изпратените известия и употребения мобилен интернет.

Услугата „ Детайлна информация за потреблението “ е налична за клиентите на Теленор, които са декларирали приемането ѝ. Клиентите, които не са декларирали това, могат да го създадат в магазин на Теленор, посредством позвъняване до къс номер 123, посредством портала https://my.telenor.bg или посредством портала за бизнес клиенти на оператора. Услугата не се предлага за консуматори на предплатените услуги на Теленор.

С цел по-добра отбрана на информацията на потребителите, приемането на информация за потреблението посредством приложението ще е допустимо посредством въвеждане на еднократен код, който потребителят ще получи посредством SMS. Също по този начин, Теленор поучава своите клиенти да защитят в допълнение своята информация като задействат ПИН код за достъп до цялото приложение MyTelenor. Тази алтернатива е налична в меню „ Настройки “ в секция „ Профил “ на приложението.

Друга оригиналност в тази версия на MyTelenor е удобството да се маркира по дифолт банковата карта, която е употребена последно за заплащане на месечна сметка (в случай че потребителят е запазил картата в профила си). Също по този начин, потребителите на приложението към този момент ще получават и вести за съществуването на нова версия на приложението.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона дейни консуматори в България. От 1 август 2018 година Теленор България, дружно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.

PPF Group влага в голям брой пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, биотехнологии, обезпечаване, недвижими парцели и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Азия и Северна Америка. Групата има активи на стойност съвсем 38 милиарда евро (към 30 юни 2018 г.).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР