Новата услуга става част от моделите за 2018 и 2019

...
Новата услуга става част от моделите за 2018 и 2019
Коментари Харесай

Samsung добави Apple TV в смарт телевизорите си

Новата услуга става част от моделите за 2018 и 2019 година

Потребителите на Samsung смарт тв приемници към този момент имат достъп до канали от Apple TV, филми и ТВ излъчвания от iTunes (източник: Samsung)

Всички модели смарт тв приемници на Samsung от 2019 година и определени ТВ модели от 2018 година (чрез актуализация на фърмуера) оферират от през днешния ден новото приложение Apple TV в 100 страни по света и поддръжка на AirPlay 2 в 176 страни, заяви корейският производител.

Допълнението дава на потребителите на Samsung смарт тв приемници достъп до канали от Apple TV, филми и ТВ излъчвания от iTunes, прецизираха от компанията. Samsung e първият производител на тв приемници, който интегрира приложението Apple TV в своята смарт платформа.

От иконката Apple TV потребителите получават достъп до цялата налична сбирка от iTunes филми, телевизионни излъчвания и опция да прегледат още над 100 000 iTunes заглавия за закупуване или наем, включително в 4K HDR качество.

Освен това потребителите по целия свят могат да се абонират през приложението Apple TV за телевизионните канали на Apple, заплащайки единствено за определени от тях, и да гледат наличие по поискване, както и за абонаментната услуга Apple TV+, когато тя бъде пусната тази есен.
още по тематиката
С активиране на функционалността AirPlay 2 на своите смарт тв приемници, потребителите в този момент могат елементарно да гледат видеа и друго наличие от своя iPhone, iPad или Mac непосредствено на смарт тв приемник Samsung.

Приложението Apple TV ще работи безпроблемно и с други услуги от смарт тв приемниците на Samsung – като Bixby и Търсачка, увериха от корейския производител.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР