Новата учебна година официално започна, а с нея и всички

...
Новата учебна година официално започна, а с нея и всички
Коментари Харесай

Първият звънец удари: БГ звездите, които изпратиха децата си в училище

Новата образователна година публично стартира, а с нея и всички безредици, които съпровождат образованието на децата, изключително в обстановката, в която сега се намира целия свят. Известните българи и техните наследници също попадат включително, а някои от тях показа и благи фрагменти от 15 септември.

Дъщеричката на Жени и Ваня Джаферович Леа се върна в класната стая. 8-годишното момиченце е към този момент във втори клас, а таткото показа покъртителен и много дълъг пост в обществената мрежа. 

Виж още:

" На фотографията виждате две генерации Джаферовичи, татко и щерка. Единия от тях, през днешния ден стартира втори клас, а другият в никакъв случай не е имал такава опция. През 92 година, революция в някогашна Югослвия стъписва всичките деца и родители, преустановявайки работата на учебните заведения. Другите неща бяха по-важни, по този начин споделиха, а аз не го разбирах тогава, както и до ден сегашен не го разбирам. Една година по-късно, започнах третия клас, в едно село на 50 км от нашия град. Така и в никакъв случай не се върнах е моето учебно заведение, там където родителите ми, дружно с баба и дядо ми, ме изпратиха с усмивки и сълзи в очите, осъзнавайки, че момчето е пораснало и че стартира да написа нова глава в книгата на живота си ", споделя Ваня и продължава:

" Хубавото е, че животът постоянно ти връща по някакъв метод това, което ти е било отнето и много пъти съм се убеждавал в това. Така през днешния ден, аз адресирам щерка си във втори клас и съм безпределно благополучен. Обичам те доста Лейче и постоянно ще съм до теб, каквото и да става. Седейки на пейката, чувствам призраците на предишното, по какъв начин минават около мен и ме хващат за гърлото. Те постоянно са някъде тук. Няма да рева, подяволите... В главата слушам песента на The Smiths “Please please please... ” с преследващ вокал на Мориси и неповторима китара на Джони Мар. " Добро време за смяна, Виж, шансът, който съм имал. Може да накара добър човек да стане неприятен... ", приключва поста си Джаферович, който е доста горделив със своята скъпа наследница.

Венета Райкова също показа кадър от първия образователен ден на сина си Патрик, който също като своята звездна мама написа книги, като втората му скоро ще бъде издадена. Ивайло Захариев изпрати своя първокласник Филип с доста въодушевление и усмивка на разположение.

" С фразата на Бъгс Бъни " Кво ста'а, шефе " влиза в учебно заведение моя първолак ", написа артистът от " Под прикритие " към кадър, на който театралничи в двора на образователното заведение в компанията на двамата си сина.

Виж още:

Биляна Йотовска също изпрати своята дъщеричка на учебно заведение. Двете бяха в компанията и на Митко Димитров. Към фотографията в Инстаграм Биляна пожела триумфи през новата година.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР