Новата учебна година е открита днес в гимназията в Босилеград,

...
Новата учебна година е открита днес в гимназията в Босилеград,
Коментари Харесай

Откриха новата учебна година в гимназията в Босилеград

Новата образователна година е открита през днешния ден в гимназията в Босилеград, сподели шефът на образователното заведение Владимир Григоров. Добрата вест е, че са се записали общо 213 ученика, със 7 повече, съпоставено с предходната образователна година, добави той.

В гимназията има по една паралелка във всеки клас, в която образованието по всички предмети ще става на майчиния, на български език, сподели шефът Владимир Григоров. Паралелката в 9-и клас е от 12 ученика, в десети - от 8, в единадесети от 12, и в дванадесети клас - от 13 момчета и девойки.

Те са се записали непринудено в тези паралелки с утвърждението на родителите им. За поредна година обаче не е решен казусът с учебниците за тези паралелки, означи шефът:

“Да, имаме единствено за девети клас, всички учебници, с изключение на история и изобразително изкуство. Останалите ги има, само че за останалите 10,11, 12 клас нямаме нито един учебник. Трябва да се преведат от тези учебници, по които се учи на сръбски да се преведат на български “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР