Новата учебна година бе открита днес в Спортното училище Георги

...
Новата учебна година бе открита днес в Спортното училище Георги
Коментари Харесай

Откриха учебната година в Спортното училище във Варна

Новата образователна година бе открита през днешния ден в Спортното учебно заведение „ Георги Бенковски “ във Варна. Гости на тържеството бяха кметът на Варна Иван Портних, представител на Министерството на спорта, спортни деятели и родители. „ Радвам се, че сме дружно на първия образователен ден. По традиция Вие най-рано стартирате образователните занятия в града ни, само че и през ваканцията Вие спечелихте доста нови спортни триумфи за Варна и за България, за което Ви приветствам ", обърна се към учениците кметът.

Той добави, че е горделивост за морската столица, че ученици на учебното заведение ще показват града и страната ни на Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес. " Вярвам, че Вашите триумфи са една от аргументите Варна да бъде определена за Европейски град на спорта през 2019 година Благодаря на Министерството на спорта за обновяването на постройката, продължаваме с общи старания да подобряваме освен учебните и спортните бази, само че и изискванията за спорт в града ", добави кметът Иван Портних.

Приветствие към учениците насочи и Евелина Попова, шеф на учебното заведение. Тя добави, че 480 младежи, разпределени в 19 паралелки, стартират новата образователна година в СУ " Г. Бенковски ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР