Новата светска двойка Деси Банова и Росен Плевнелиев, предизвика очакван

...
Новата светска двойка Деси Банова и Росен Плевнелиев, предизвика очакван
Коментари Харесай

Плейбоят Плевнелиев разделил палавата Деси от мъжа й, тя пък го направила баджанак с куп известни българи

Новата световна двойка Деси Банова и Росен Плевнелиев, провокира предстоящ медиен звук. Същевременно се появиха и разкрития, които демонстрират историята в по-различна светлина от формалната версия.

В изявление Деси Банова изяснява, че връзката й с Плевнелиев е почнала, откакто тя се е разделила със брачна половинка си. Но нещата са малко по-различни, настояват осведомени. След изявление на четири очи Плевнелиев почнала да нападна с есемеси Деси, която не след дълго се поддала на чара на президента и скочила в леглото му. Мъжът й надушил любовната спекулация и я изритал от фамилното им жилище. Сега Деси и Плевнелиев са неразделни.

Съседи, продавачи в магазини и още куп хора са очевидци на това по какъв начин двамата живеят дружно, пазарят и се държат като изцяло обикновено семейство. Всичко това щеше да е ок, в случай че не лъсна истината. А точно – Плевнелиев и Банова не са се събрали след раздялата с половинките си, когато към този момент са били свободни.

Напротив – оказа се, че 37-годишната синоптичка към този момент е мачкала чаршафите с президента, когато брачният партньор й Ивайло научил за изневярата. И, както се споделя, ги хванал по “бели гащи”, разкриват чудесно осведомени пред “България днес”.

Припомняме, че в предаването на Гала наскоро Банова сама избра да заяви за развода с мъжа си Ивайло. Заяви, че били разграничени от година и половина, само че за краха на брака им не бил отговорен трети човек. Нямало изневери, нямало изменничества. Двамата били в доста положителни връзки и щели да се грижат, както постоянно, за дъщеричката си Йоана.

Разкри се обаче, че в това няма нищо правилно. Защото на процедура самият Плевнелиев разрушил фамилията на Банова. След едно изявление в Китай преди година, взето от Деси, Росен Плевнелиев почнал да я обстрелва с СМС-и и предложения за диалози очи в очи.

Плевнелиев бързо завъртял главата на Деси Банова и се почнало. Двамата били интимни няколко месеца, преди брачният партньор да научи какво се прави зад тила му.

Скандалното е, че някогашният брачен партньор на Банова - в действителност, не брачен партньор, а татко на щерка й, защото той по този начин и не поискал да се ожени за нея поради славата й на хитруша - е бизнес съучастник на Плевнелиев и Прокопиев. Това е финансистът Ивайло Граховски, който натрупал съществено положение от бизнес с произвеждане на дамски чанти. Явно някогашният президент не държи доста на бизнес етиката (пък и на всякаква етика), откакто без да се замисли е откраднал дамата на съдружника си.

Палавата Деси пък е записала в секстефтерчето си не един и двама известни българи.

Твърди се, че из записките на тайните й забежки са попаднали даже Крум Савов и паметният кореспондент Васил Иванов. Несъмнено обаче най-звездните завоевания на Банова са футболните великани Димитър Бербатов и Ицо Стоичков.

Пред чара на сегашния нападател на индийския "Керала Бластърс " Деси се изправя за пръв път през 2003 година Зад кулисите на церемонията "Футболист на годината ", Бербо се заглежда в къдравелката, която асистира на водещия Крум Савов. Точно спортният публицист изиграва ролята на сводник и среща колежката си с футболната звезда.

На идващия ден Митко я поканил на дискотека, отишъл да я вземе от вкъщи й в Бояна с беемвето си с тъмни стъкла, а по-късно се целунали за пръв път в клуб до хотел "България ", разказвала е синоптичката за двумесечната си връзка с бъдещия милионер.

Отново около Крум Савов Деси преплела пътя си и със самия Христо Стоичков. Макар съгласно самата Банова слуховете за спекулация с Модерния ляв да са измежду най-абсурдните, които е чувала по собствен адрес.

Градската легенда обаче помни, че след едно посещение на Камата в предаването "Спортен свят ", пловдивчанинът си тръгнал от малкия екран дружно с Деси, която по това време пособия в спортната редакция. "Христо Стоичков ме е возил в колата си, само че гаджета не сме били ", уверена е новата жена до Росен Плевнелиев, само че надали някой й има вяра.

Крум Савов пък неведнъж се хвалил, че всички девойки от прогнозата за времето, преди да станат водещи, минавали през леглото му.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР