Новата шампионка от Откритото първенство на САЩ Наоми Осака сподели,

...
Новата шампионка от Откритото първенство на САЩ Наоми Осака сподели,
Коментари Харесай

Осака не е натъжена от случилото се във финала на Ю Ес Оупън

Новата шампионка от Откритото състезание на Съединени американски щати Наоми Осака показа, че не се усеща натъжена от случилото се на финала на шампионата, когато съперничката ѝ Серина Уилямс влезе в доста изострен спорт със съдията на стола Карлос Рамос, като този случай значително засенчи триумфа на японката.

20-годишната Осака се показа ужасно в Ню Йорк и изцяло справедливо стигна до първата си купа от Големия шлем, и то в директен дуел със своя кумир - Серина. " Не усещам натъжена от случилото се, даже не знам какво би трябвало да усещам, тъй като това бе първият ми край и първата ми купа от Шлема. Мисля, че не би трябвало да скърбя за нещо. Като цяло бях доста щастлива след финала и знаех, че съм постигнала нещо огромно ", показа Осака на конференция в родината си.

Японката разкри, че главната цел за нея до края на годината е да откри място в заключителния шампионат на най-хубавите осем в Сингапур и да приключи сезона в топ 5 на международната класация. В момента Осака заема седма позиция в класацията. " Най-близката ми цел е да играя в Сингапур. Искам да се оправя добре и на Пан Пасифик Оупън в Токио и може би да приключва годината в топ 5, само че се пробвам да не слагам прекомерно огромно напрежение върху себе си. За момента се нося на гребена на вълната ", разяснява тя.

Сред по-дългосрочните цели на Осака влиза мощно показване на домашните Олимпийски игри в Токио след две години. " Разбира се, че се вълнувам, че Олимпиадата ще бъде в Токио. Мечтата на всеки състезател е да взе участие на Олимпиада и моята цел, несъмнено, ще бъде да печеля злато ", сподели японката. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР