Новата серия геймърски слушалки ROG предлага висококачествено аудио изживяване, отличен

...
Новата серия геймърски слушалки ROG предлага висококачествено аудио изживяване, отличен
Коментари Харесай

ASUS Republic of Gamers пусна на българския пазар геймърските слушалки ROG Delta и ROG Delta Core

Новата серия геймърски слушалки ROG предлага висококачествено аудио преживяване, отличен комфорт и съгласуемост с лични компютри, конзоли и мобилни устройства
ASUS Republic of Gamers пуска на българския пазар нова серия гейминг слушалки ROG Delta и ROG Delta Core, предопределени особено за игри от първо лице (FPS). Слушалките разполагат с Hi-Res Audio технология на Sony и са проектирани да бъдат извънредно леки и комфортни.

ROG Delta са първите в света геймърски слушалки, които се отличават с високата надеждност на ESS ES1818 QUAD DAC, което им дава опция да възпроизвеждат безукорен тон. ROG Delta идват с USB-C  конектор и USB 2.0 C USB 2.0 адаптер за потребление както на PC, по този начин и на конзолни или мобилни устройства. Уникалният резултат на RGB осветлението във форма на кръг придава на слушалките жанр и разрешава на геймърите да се откроят.


Слушалките ROG Delta Core са снабдени с 3,5 мм жак и обезпечават отлично качество и баланс на звука, а освн това са съвместими с главните платформи за игри, в това число PC, Mac, мобилни телефони, PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch.
Както ROG Delta, по този начин и ROG Delta Core са снабдени с извънредни драйвери ASUS Essence, разполагат с аудио отделения с технология за компресия на въздуха и технология за диференциране на аудио сигнала, която обезпечава  висококачествен тон с вариации на дълбочина и бас. D-образните ергономични чаши имат хибридни възглавнички ROG, които оферират великолепен комфорт.
Звук с висока резолюция за игри от първо лице FPS
ROG Delta включва ESD ES9218 QUAD DAC ™, който разрешава висококачествена аудио обработка, като всеки ЦАП (Цифрово-аналогов преобразувател)  е предопределен за обработка на аудио честоти от ниски до междинни, високи и ултра високи. Четирите комбинирани аудио сигнали обезпечават явен тон със съответствие сигнал / звук от 127dB, което е доста по-високо от съществуващата технология на пазара през днешния ден. Всичко това значи, че геймърите могат да усетят всички звуци в играта с изключителна акуратност, което ще им разреши да открият дистанцията, на което се намира съперникът, посоката на стъпките, местата, от които се чува пукотевица и доста други.

ROG Delta също по този начин разполагат с изключителната технология Hyper-Grounding, която предотвратява електромагнитните разстройства посредством многопластова платка и специфичен дизайн, което води до чисто аудио без звук. Благодарение на тази новаторска технология ROG Delta са първите в света гейминг слушалки с RGB осветяване, които разполагат с ESS QUAD DAC, с цел да отключат цялостния си капацитет, като дават на геймърите богато аудио преживяване.


Както ROG Delta, по този начин и ROG Delta Core са оборудвани с изключителните драйвери ASUS Essence
Драйверите са актуализирани с технологията Audio Signal Diversion, която, която оказва помощ за разделянето на високи, ниски и междинни честоти, намалявайки интерференцията сред честотните диапазони за по-чист и по-ясен тон. Драйверите също по този начин разрешават необятна периодичност на реакцията сред 20Hz-40kHz за усъвършенстван бас тон, тъй че геймърите да могат да чуят всеки подробност, до момента в който се любуват на цялото потапящо акустично преживяване. Освен драйверите ASUS Essence, слушалките разполагат с аудио камери, оборудвани с технология за компресия на въздуха, проектирана от инженерите на ASUS, която разрешава необятен набор от уравновесени и ясни звуци за натурален резултат.
  Абсолютен комфорт по време на гейм сесии и стрийминг
ROG Delta и ROG Delta Core са проектирани да обезпечават отличен комфорт. И двете слушалки имат ергономични чашки с формата на D, които се побират по-добре във формата на ухото спрямо кръглите чашики. Това значи, че геймърите могат да се насладят на съвършен комфорт по време на гейминг или стрийминг сесии.



Във вътрешността на всяка чашка, драйверите са наклонени на 12 градуса, с цел да паснат по-добре на ушите, което придава спомагателен комфорт. Този накривен дизайн също усъвършенства качеството на аудио сигнала, който доближава непосредствено до ушния канал. Всяка слушалка е проектирана с лека структура с усъвършенствана лента за глава, с цел да се понижи дискомфорта на ушите при по- дълготрайно прилагане. ROG Delta и ROG Delta Core разполагат с два типа възглавнички за уши, с цел да отговорят на всеки усет. Хибридните възглавнички ROG комбинират кожа с текстил, което разрешава на кожата да диша и са подобаващи за дълготрайна приложимост. Вторият комплект възглавнички са направени единствено от кожа и са по- тънки и меки, което ги прави идеални за потребление в придвижване.
RBG осветяване и изящен дизайн
ROG Delta са първите геймърски слушалки, които включват кръгло RGB осветяване за разноцветен резултат благодарение на седемте самостоятелни осветителни зони. Геймърите могат да избират всред 16,8 милиона цветови комбинации и шест авансово заложени светлинни резултата, с цел да основат неповторими стилове, които ще им разрешат да се откроят.



Delta ROG също е оборудвана с технологията ASUS Aura Sync, която разрешава на геймърите да синхронизират светлинните резултати за всички артикули, които поддържат Aura.
С ъвместимост с голям брой платформи
ROG Delta разполагат с USB-C ™ конектор, който разрешава на потребителите да употребяват слушалки както на компютри, по този начин и на мобилни устройства. USB 2.0 (тип A) USB-C адаптер също е включен и е съчетаем с по-широк набор от устройства. Независимо дали избират да употребяват USB-C или USB 2.0 връзка, потребителите ще се радват на ясно преживяване посредством ES9218 QUAD DAC, без значение от устройството, което употребяват и без значение дали са у дома или в придвижване.



ROG Delta Core дава мултиплатформена съгласуваност с 3,5 мм аудио конектор, тъй че потребителите могат да употребяват разнообразни слушалки, с цел да се насладят на гейминг сесии на компютри, мобилни устройства и конзоли, в това число PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР