Новата седмица ще подложи на изпитание нашите емоции. За какво

...
Новата седмица ще подложи на изпитание нашите емоции. За какво
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 18 – 24 февруари

Новата седмица ще подложи на тестване нашите страсти. За какво да внимавате, вижте в седмичния ни хороскоп, направен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Седмицата ще стартира с забавни събития. Ще ви поканят да участвате в някаква самодейност, където ще можете да разгърнете опциите си и ще спечелите последователи. Ще се чувствате извънредно разкрепостени и удовлетворени от себе си.

Комбинацията сред ентусиазъм и липса на външен напън ще ви стимулира да довършите действия, които сте почнали много от дълго време. Допълнителен позитивен фактор е, че ще се намесят другари с предложение да ви оказват помощ без въобще да сте ги молили.

Обмисляйте проектите си независимо, не ги огласявайте даже пред доста близки хора и избягвайте шумните компании. На моменти самочувствието ви ще е по-ниско от нормално. Довършвайте дребните задания. Не вярвайте на обещания, които ви дават „ на четири очи “, ще ви подведат. В почивните дни не са изключени сантиментални прекарвания.

Телец

Енергетиката ви е постоянна и нищо няма да попречи на дейната ви активност. Желателно е да си давате сметка с изключение на за физическото и за психическото си положение. Когато се чувствате спокойни ориентирайте се към комплицираните професионални задания. Когато сте напрегнати и раздразнителни потърсете избавление в спортни занимания, които ще ви подействат балансиращо.

Ще получите неголеми финансови приходи за работа, която сте свършили преди време, само че бързо ще се простите с тях, тъй като ще се наложи да се справите с всякакви битови неуредици, свързани освен с пари, само че и с нерви. Овладейте се, когато сте ядосани и не си го изкарвайте на околните си.

Разнообразието и развлеченията ще са свързани с малко пътешестване, което не е изключено да е и отвън страната. Ще получите дълго чакано известие, обвързвано с персоналния живот, което ще ви зарадва.

Близнаци

Не разчитайте на сериозен прогрес през тази седмица. Управителят на вашия знак, Меркурий, сега се намира в знака на Рибите, където позицията му въобще не е мощна, дори в противен случай. Не са изключени проблеми с връзката, неспособност да усвоите нова информация, липса на използвани хрумвания и изобщо, обстановки, в които диалозите вървят мъчно. Ориентирайте се към рутинни или дотъкмяване на стартирани занимания, където опцията за неточност е незначителна.

Дребни битови несполуки може да провокират спорове в фамилията, които ще се отразят извънредно зле на връзките ви като цяло и на настроението ви в личностен проект. Избягвайте споровете с родителите на брачния сътрудник, тъй като тъкмо те могат да се окажат капката, от която прелива чашата. Не се лишавайте от отмора и най-много не се лишавайте от задоволително сън.

Рак

Настроението ви ще е много несигурно при започване на седмицата. Ще сте и много безредни, ще ви е мъчно да организирате работата си, непрестанно ще се захващате ту за едно, ту за друго без да е ясно какъв ще е крайният резултат. За благополучие, в множеството случаи работата ви няма да е напълно независима и наличието на близките ще ви работи дисциплиниращо. Най-важните каузи ще са свързани с непознати финанси или с активност, в която участвате солидарно. Ще има неясноти, които ще ви разтревожат.

В резултат на всички тези прекарвания ще сте много раздразнителни. Всякакви дреболии, сътворени от околните ви, съседи или даже инцидентни непознати непрестанно ще ви скапват настроението. Ще възвърнете душевното си равновесие, в случай че се ориентирате към познати и спокойни занимания, а вечер отделяте час-два за обичаното си занимание. Въздържайте се от прояви на ревнивост и скептични забележки, с цел да не влошите връзките в фамилията.

Лъв

Мобилизирайте се, тъй като началото на седмицата ще е обвързвано с проблеми. Ще се постанова да се преценявате с мнението на други хора или, в най-хубавия случай, с събитията. На всичкото от горната страна неотдавна стартиран план, делово или персонално партньорство може да стигне до сериозна точка, да се появят фактори, предизвикващи спор на ползи. Да установите, че взаимоотношенията са неизгодни за вас, или пък че някой се пробва да ви употребява и да се разочаровате.

За похлупак на всичко може да претърпите финансови загуби или да купите движимост, която ще се окаже с по-ниско качество от цената си. Не смесвайте финансовите с любовните връзки, в случай че желаете да си спестите куп неприятности. Обстановката последователно ще се успокои и в случай че си организирате някакво странствуване в края на седмицата, ще съумеете да възстановите и силите и положителното си въодушевление.

Дева

Както работоспособността, по този начин и успеваемостта ви ще са по-ниски от нормално. Характерните за вас аналитичност, мощна логичност, добра организация, умеене да подреждате целите през тази седмица няма да са най-силните ви оръжия по пътя към набелязаните цели. Отношенията ви с близките ще са неразбираеми, а диалозите постоянно ще са изпълнени с недомлъвки.

Здравословното ви положение също няма да е стабилно. Бъдете внимателни, съществуват предпоставки за контузии. Представителите на вашия знак, които все още имат някакви здравословни недоволства ще се възстановят малко по-бавно от нормалното. Едва в края на седмицата обстановката ще се промени. Ще съумеете да довършите започнатото и да регистрирате прогрес. Не вярвайте на всичко чуто, в случай че не желаете да навредите на връзките си.

Везни

Не си поставяйте прекомерно амбициозни цели при започване на седмицата, тъй като вероятността да „ ударите на камък “ по никакъв начин не е за занемаряване. Често ще се постанова да се ориентирате към занимания, които въобще не са ви приятни и да вършиме насилствени взаимни отстъпки. Усещането, че не сте в позиция да контролирате протичащото се може да ви извърши с мрачни мисли, да ви направи мнителни, да започнете да се съмнявате във всичко и във всички. Не се самонавивайте, през втората половина на седмицата обстановката ще се промени.

Тогава ще сте в положение да възприемете и усвоите нова информация задоволително бързо, с цел да прегледате свършената досега работа и да отстраните възможните неточности. Контактите ще са интензивни, свързани с висока оценка за вас личностно и доста похвали. Преживяванията, въпреки и изненадващи, ще са позитивни.

Скорпион

Най-успешни през тази седмица ще са дейностите, свързани с дома, фамилията или децата. Ангажиментите ви ще се подредят по този начин, че ще съумеете да завършите неща, които сте почнали от дълго време, само че сте ги изоставили къде заради липса на време, къде заради липса на въодушевление. Сега освен ще ви се получат, ами ще са напряко като за галерия.

Проблематични ще са връзките и то по-скоро персоналните, другарските, в сравнение с деловите. Не е изключено да установите, че някой е неоткровен с вас и се държи лицемерно за персонална полза. Заключението, до което сте стигнали ще ви засегне толкоз надълбоко, че ще сте подготвени стремително да измененията целите си.

Не бързайте, дайте си малко време за отмора, организирайте си някакво малко странствуване и по-късно отново разсъждавайте. Емоциите ще са разнородни, само че по-важното е, че няма да скучаете.

Стрелец

С забавни вести ще стартира седмицата. Те ще са свързани с персоналните ви финанси и ще ви подбуден да прегледате наличностите си, да анализирате разноските и да потърсите или метод за намаляването им, или източник на спомагателни доходи. Отношенията с хората от най-близкото ви професионално обграждане може да се влошат по отношение на план, стартират преди месеци, който ще изиска незабавно дотъкмяване, само че на никой няма да му се захваща с него. Във ваша изгода е да се заемете, въпреки и независимо. Ще разширите въздействието и ще стабилизирате позициите си.

Семейните връзки ще са леко конфликтни. В тях се включват и тези с по-възрастни или по-млади родственици. Донякъде виновността за това ще е и ваша. Не се дръжте високомерно и не се намесвайте в разискването на тематики, по които не сте движимости. Що се отнася до развлеченията, осигурете си такива, които не са свързани с хазарт. Печалбите ще ви увлекат и ще загубите два пъти повече.

Козирог

Мислите ви ще са ориентирани повече към на практика действия при започване на седмицата. Дребни задължения, за които не ви е оставало време ще намерят решението си в този момент. Може да са свързани с интериора вкъщи, с външния ви тип, грижа за здравето или споразумяване на финансови отговорности. Ще съумеете да разграничите значимото от незначителното и да подредите програмата си стабилно.

Ще довършите някакво занятие, обвързвано с в допълнение възнаграждение, само че тъкмо това може да скапе връзките ви с човек, който се намира надалеч. След сериозен диалог е евентуално да измененията леко и някои свои правила и да дадете превес на интелектуалните си желания. Избягвайте контактите с огромни компании, ще ви отегчат.

Водолей

Въображението и креативният ви капацитет са мощни и при започване на седмицата е допустимо да намерите автентично решение на въпрос, с който от много време не можете да се справите. Веднага по-късно събитията ще са подобаващи да се захванете с нещо ново, което обмисляте от много време, само че сте отлагали поради липса на задоволително време и ентусиазъм.

Ще съумеете да завършите и занятие, което ви визира персонално: серия лекции от семинар за самообразование, подготвителен комплекс в желан от вас спорт или сбирка, която от дълго време събирате.

Избягвайте рисковите физически натоварвания, съществува евентуална заплаха от контузия. Не се занимавайте с ръководство на непознати финанси и бъдете изключително внимателни към своите. Не харчете повече, в сравнение с можете да си позволите. Романтичните връзки ще са завладяващи, само че несигурни.

Риби

Една от най-важните ви седмици, когато Слънцето ще навлезе във вашия знак и ще ви зареди с доста сила, магнетизъм и въображение. Настроението и самочувствието ви ще се покачват, ще си дадете сметка за същинските си потребности и за метода, по който да ги удовлетворите. Представителите на вашия знак, които имат някакъв здравословен проблем доста бързо ще се възстановят. Ще имате опция да разгърнете креативния си капацитет и да се дистанцирате от хора, които се пробват да подценяват характерността ви.

Куп хрумвания ще връхлетят в съзнанието ви и може да сте леко неспокойни, само че откакто ги подредите по значимост и си дадете сметка кое ви интересува най-вече ще се почувствате извънредно спокойни и уверени в личните си сили. Ще сте доста по-активни, което ще ви обезпечи доста по-бърз прогрес от нормално.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР