Новата седмица ще ни изправи пред нови изпитания. Докато за

...
Новата седмица ще ни изправи пред нови изпитания. Докато за
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 10 – 16 декември

Новата седмица ще ни изправи пред нови тествания. Докато за едни ще е спокойна, други ще би трябвало да бъдат по-внимателни в дейностите си. Повече вижте в седмичния ни хороскоп, направен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Сравнително спокоен интервал, в случай че сами не си създавате проблеми. Опитайте се да мислите повече за себе си. Не е нужно да контролирате близките, най-много пък членовете на фамилията. Дайте им повече автономия, дано носят отговорност за постъпките си. Наблюдавайте доста деликатно събитията и търсете причинно-следствените връзки.

Заключенията, които си извършите в този момент ще ви бъдат доста потребни в бъдеще. Не се лишавайте от придвижване, в случай че желаете да запазите тонуса и да синхронизирате физическото с психическото си положение. Едва ли ще имате мотив за недоволства що се отнася до персоналните и настоятелен връзки.

Телец

Обстановката на работното място на моменти ще е конфликтна. Опитайте се да запазите неутралитет. Само по този начин ще съумеете да се справите със отговорностите и по едно и също време с това да съхраните положителното си въодушевление.

Празниците наближават, разпределете времето си по този начин, че да се подготвите без ненужно напрежение. Близките вкъщи от време на време безпричинно ще капризничат. Зарадвайте ги с нещо вкусно или с малко странствуване в почивните дни.

Ще получите похвали за достиженията си, които ще се отразят позитивно на самочувствието ви. Независимо от всичко е желателно да се въздържате от великодушни обещания, тъй като ще ви е мъчно да реализирате всичките си замисли.

Близнаци

Условията за прогрес ще са налице. През тази седмица е значимо освен да споделяте мнението си и да давате рационални хрумвания. Преди да го извършите се пробвайте да си създадете скица на деяние и да поставите практическото начало на реализацията им. Само по този метод ще си осигурите подпомагане.

Не скъсявайте дистанцията с новите си познати, не е изключено да злоупотребят с доверието ви. Въздържайте се от присъединяване в развлечения със съмнителна естетическа стойност. Ще навредите освен на здравето, само че и на престижа си.

Рак

Във ваша изгода е през тази седмица да не притегляте вниманието към себе си на работното място. Съобразявайте се с мнението на сътрудниците си, оказвайте помощ, когато ви помолят и реагирайте умерено на изненадващите им ходове. Не всичко ще се случва по този начин, както допускате, само че за вас няма да има отрицателни последици.

Подхождайте отговорно към личните си финанси. Преценявайте всеки разход далновидно, мислете за следствията. Въздържайте се от покупки, плод на спонтанна страст, за които напълно скоро ще съжалите.

Лъв

Някои случки на работното място ще ви разтревожат. Всъщност, няма да са свързани с нищо съдбовно, само че вие си представяте нещата по-страшни, в сравнение с са в реалност. Едва ли ще се наложи да се намесите, с цел да подобрите резултата, дори в противен случай. Колкото по-малко участвате, толкоз по-добре за вас.

Не е нужно да полагате големи старания, с цел да докажете полезността си. Постиженията ви са задоволителни, с цел да получите високата оценка, към която се стремите.

В персонален проект не се чакат изненади. Опитайте се да надмогнете индивидуализма си в моментите, когато държанието на околните ви подсказва да го извършите.

Дева

Въздържайте се от каквито и да било опити и нововъведения. Прилагайте единствено тествани способи на работа, които са потвърдили успеваемостта си. Ако известната информация в нет-а ви наподобява съмнителна, допитайте се до формалните институции и то документално. Въздържайте се от решения с дълготраен финансов резултат.

Намалете самодейността вкъщи. Стремежът ви всичко да бъде направено по безспорен метод ще сътвори мотив за разправии в фамилията. Едно е да давате оферти, напълно друго да настоявате на своето. Търсете компромисни разновидности.

Везни

Обстоятелствата ще ви накарат да повишите темпото. Няма да разполагате с задоволително време за обсъждане на детайлите, само че пък ще има с кого да се посъветвате за възможните последствия. Свикнете с мисълта, че няма да можете да реализирате всичките си стремежи. Класирайте ги по значимост и започнете с най-евтините.

На моменти ще сте прекомерно напрегнати и околните ще усетят, че нещо се случва. По-добре ги успокойте, вместо да споделяте грижите си. Съветите им ще са по-скоро нездравословни и няма да ви подскажат верния метод на деяние.

Скорпион

Ненадейно ще се наложи да се занимаете със остарели неточности. Не бъдете прекомерно самокритични, на всеки може да се случи. Просто се заемете с нещата и ги оправете колкото е допустимо по-бързо. Не изпадайте в положение на нравствен мазохизъм, което ви кара да мачкате личното си самочувствие.

Събитията ще са динамични. Наблюдавайте и се съобразявайте със протичащото се. Ако реагирате гъвкаво ще съумеете да се възползвате дори от обстановки, които в началото наподобяват сериозни.

Не разчитайте на помощ от близките. За страдание, те ще имат задоволително грижи и няма да могат да ви извърнат внимание.

Стрелец

Скъсяването на дистанцията до идната година ви прави по-аналитични и по-самокритични. Помислете какво постигнахте досега и какво остана незавършено. Дайте си сметка също по този начин за аргументите и за позицията си в този момент. Най-вероятно ще можете да финализирате повече от един план. Същественото в тази ситуация е да вярвате в личните си сили и да не се поддавате на непознато въздействие.

Посоката, в която ще се развиват персоналните връзки зависи напълно от вас. Не навлизайте в непозната територия и не налагайте волята си, в случай че желаете да запазите основания досега престиж. Понякога отстъпката е по-ценна от успеха.

Козирог

Следвайте фантазиите си, само че в случай че желаете в действителност да ги постигнете планирайте дейностите си. Прекалено доста хрумвания ви хрумват и всички са забавни. Ще ви е по-лесно да решите с какво да се заемете, в случай че прецените равнището на отговорност, с което ще се натоварите. По този метод ще си спестите някои неприятности и ще избегнете опцията да попаднете в „ задънена улица “.

Личните връзки ще са колоритни и изпълнени с романтика. Не е желателно да обсъждате тъкмо тези прекарвания с който и да било. Някой ще се опита да ви спретне конспирация. Не вярвайте на злословия, уточнявайте обстоятелствата персонално и без очевидци.

Водолей

В множеството случаи заниманията ви ще са групови. Логиката и въображението ви са еднообразно мощни и ще се досещате за истински решения доста по-бързо от останалите участници в екипа, само че ще сте доста по-продуктивни, в случай че контролирате реакциите си. Не бързайте да изказвате мнение и не демонстрирайте високо самочувствие. Няма да напреднете по този метод, единствено ще си спечелите врагове. Възползвайте се от непознатия опит, в случай че желаете да постигнете по-стабилни резултати.

Личните контакти ще са по-интензивни от нормално, ще са изпълнени с позитивни страсти, ентусиазъм, ще са източник на трайни мемоари. Най-интересното е, че в напълно елементарни диалози ще получите отговор на въпроси, които нямате храброст да зададете. Любимият човек ще ви зарадва с невероятен жест. Насладете се на момента.

Риби

Бавно, само че решително ще преодолеете застоя. През тази седмица ще напредвате последователно, само че със постоянни темпове. Разни дреболии, които са ви затруднявали и сте били принудени да изоставите в един или различен миг ще намерят реализация, освен това съвсем без напрежение от ваша страна. Сякаш външни фактори ще ви сервират решенията „ на тепсия “.

Усещането за подтик ще ви стимулира да обърнете взор към по-високи цели, а радушното отношение на сътрудниците ще ви окуражи.

Оптимистичното въодушевление ще подтиква фантазията ви. Използвайте я пълноценно, с цел да зарадвате околните си и в случай че в последно време по някакъв метод сте ги пренебрегвали, да се реванширате уместно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР