Новата седмица ще донесе новини за някои от зодиите. Ще

...
Новата седмица ще донесе новини за някои от зодиите. Ще
Коментари Харесай

НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 26 октомври – 1 ноември

Новата седмица ще донесе вести за някои от зодиите. Ще има огромни промени в живота на тези  , които за благополучие са позитивни и толкоз радостни, че нямаме самообладание да ви ги съобщим.
ТЕЛЕЦ
 4 зодии ще научат огромна НОВИНА тази есен 4 зодии ще научат огромна НОВИНА тази есен
Това са зодиите, които ще бъдат зарадвани с огромна вест. За едни това ще е най-щастливата в живота им, за други към този момент ще се е случвала...
Телците ще имат доста забавна седмица, която в действителност ще стартира напълно нормално и по нищо няма да си проличава какво ще последва. Телците ще имат доста работни задължения, мрачното време на открито ще съответствува с настроението им, до момента в който не пристигна средата на седмицата. Тогава доста представители на зодията ще научат нещо същински вълнуващо, което трансформира живота. Голямата вест е, че ще стават родители! Жените ще видят заветните две чертички на теста за бременност, а мъжете ще научат от половинките си радостната вест. Бъдете щастливи, доста хора мечтаят да са на вашето място!
РАК
Раците са огромни късметлии, в последно време доста им върви с каквото и да се захванат. Тази седмица ще е изключително забавна за тях, тъй като ще научат една огромна вест, която ще промени доста неща и ще ги направи извънредно щастливи. Новината е, че ще сменят работата си доста бързо с доста примамливо предложение, което ще увеличи фрапантно приходите им и най-сетне ще им донесе мечтаното финансово успокоение. Бъдете щастливи!
ЛЪВ
 4 зодии дами, които скапват бракове 4 зодии дами, които скапват бракове
Женените мъже не могат да устоят на прелестите на някои представителки на Зодиака. Кои са тези изкусителки и по какъв начин да ги разпознаваме, ви...
Лъвовете имат доста с какво да се похвалят в последно време, при тях нещата се развиват добре на съвсем всички фронтове. Голямата вест за Лъвовете през новата седмица е, че ще стартират нова и вълнуваща връзка. Изобщо не са очаквали, че това може да се случи толкоз бързо, само че ориста си знае работата. Ще се появи прелестен нов човек с необикновено сърце и още по-невероятно чисти планове. Любовта ще пламне толкоз бързо, че Лъвовете няма да имат време да опомнят, а единствено да бъдат щастливи. Лъвове, чака ви незабравима седмица още от първите дни, наслаждавайте се на всеки миг и всяка позитивна страст.
ВОДОЛЕЙ
Водолеите ще имат доста късметлийска седмица през цялото време, та чак до 1 ноември. Ще им върви в съвсем всичко, с което се захванат. Ще получат доста похвали на работното място, ще имат хубави излизания с околните хора и ще се радват на пъстри дни откъм страсти и прекарвания. Обаче има една вест, която чака доста от Водолеите и тя в обвързвана с любовта. Ще получат незабравимо и сантиментално предложение за брак, за което не са се и надявали. Ще бъде изненада, която хем чакат, хем не могат да асимилират, че се случва навръх тях! Когато любовта е същинска – се случват и такива чудеса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР