Новата седмица отново ще ни предложи няколко турнира с българско

...
Новата седмица отново ще ни предложи няколко турнира с българско
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 6-12 юни 2022 г.


Новата седмица още веднъж ще ни предложи няколко шампионата с българско присъединяване. Ще забележим в деяние някои от най-именитите ни играчи при мъжете и дамите, които ще се изявят на равнище Чалънджър и ITF. Вижте кои играчи и шампионати ще следим с интерес през идващите дни:

Адриан Андреев – ATP Challenger в Орландо

Адриан Андреев доближи до последния кръг от квалификациите за Чалънджър шампионата в Орландо. Негов конкурент в борбата за място в главната скица ще бъде международният №488 Юта Шимизу.

Александър Донски – ITF M15 в Сараево

Александър Донски е подложен под №3 в главната скица на M15 шампионата в Сараево. Жребият към момента не е изтеглен.

Пьотр Нестеров, Антони Генов, Джордж Лазаров, Самуил Конов, Никола Керемедчиев, Ивайло Керемедчиев – ITF M25 в Скопие

Във втори кръг от квалификациите на M25 шампионата в Скопие има няколко български представители. Пьотр Нестеров ще се изправи против Мейсън Наумовски (№1582), а Янаки Милев – против представителя на домакините Лука Андонов. Николай Неделчев ще играе с Борис Стоянович, Антони Генов – с Шхендрит Деари (№1524), а Джордж Лазаров ще опита да преодолее Йоанис Ксилас (№1001).

Габриел Донев – ITF M15 в Будва

Габриел Донев ще играе в главната скица на M15 шампионата в Будва. Жребият към момента не е изтеглен.

Лиа Каратанчева, Алекса Каратанчева – ITF W25 в Мадрид

Лиа Каратанчева ще се изправи против Лидия Гонзалес (№1666) във втори кръг от квалификациите за ITF W25 шампионата в Мадрид, а Алекса Каратанчева ще играе с Юдит Перейо (№1378) на същата фаза от конкуренцията.

Гергана Топалова – ITF W25 в Санто Доминго

Гергана Топалова ще играе в главната скица на шампионата на ITF в Санто Доминго с награден фонд от 25 хиляди $. Жребият към момента не е изтеглен.

Юлия Стаматова, Денислава Глушкова, Габриела Михайлова – ITF W15 в Баня Лука

Юля Стаматова е сложена под №5 в главната скица на шампионата в Баня Лука, в която ще играе и Денислава Глушкова. Междувременно Габриела Михайлова доближи до втори кръг от квалификациите, където ще се изправи против Андйела Петрович (№1750).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР