Новата седмица обещава да донесе много щастливи моменти и мигове,

...
Новата седмица обещава да донесе много щастливи моменти и мигове,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Успехи за Водолей и изненади за Близнаци

Новата седмица дава обещание да донесе доста щастливи моменти и мигове, за които дълго сме мечтали. Ето и какво тъкмо да чака всеки от зодиакалните знаци през идващите няколко дни:

Овен

Вие, Овни, при започване на седмицата ще съумеете да блеснете в службата и да извършите доста положително усещане на хората, с които работите. Ще трупате дивиденти и ще израствате стремително в специалността. След четвъртък ще изкарате време с другари и ще се позабавлявате с тях. По всяка възможност ще участвате в обществени събития и ще се срещнете с забавни хора, които да разширят мирогледа ви.

Телец

Вие, Телци, при започване на седмицата ще имате новости и нововъведения в работата. Не е изключено да имате промяна в колектива и да ви се наложи да работите повече от нормално. Бъдете деликатни с разпространението на злословия и шерването пред заобикалящите, тъй като не е изключено да се отплеснете и да издадете деликатни неща, които в следствие да ви основат проблем. След четвъртък ще учите нови и забавни неща. Не са изключени също по този начин занимания с метафизичен или правни въпроси, както и пътувания в чужбина или работа с чужденци.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, се чака началото на седмицата да ви предложи някаква неочаквана смяна или изненада. Ще сте доста общителни, любопитни и любознателни. Нищо чудно да се спуснете да трупате нови познания и усещания. След четвъртък не са изключени задължения с близки или родственици, на които под една или друга форма ще ви се наложи да помогнете.

Рак

Вие, Раци, при започване на седмицата е допустимо да имате задължения по заеми, общи финанси, вложения или наследства. Някои от вас ще си вършат проучвания, зъби или различен тип медицински процедури. След четвъртък не е изключено да си имате разправии и пререкания с половинката. Постарайте се да сте задоволително толерантни и да се концентрирате върху сегашното, заобикаляйки да нищите остарели, към този момент не настоящи проблеми. По този метод по-добре ще стигате до консенсус.

Лъв

Вие, Лъвове, се постарайте да сте оптимално съсредоточени в работата си през седмицата, с цел да не пропуснете значими елементи и да не останете излъгани при някой контракт или договорка. В любовен проект са вероятни пререкания с обичания, които обаче бързо ще минават. След четвъртък ще имате непредвидени позвънявания, известия или доставки. Вероятни са също по този начин и къси пътувания или екскурзии.

Дева

При вас, Деви, при започване на седмицата огромна част от вниманието ви ще се върти към финансовите ви каузи. Ще си вършиме равносметка и ще се пробвате да сте спестовно настроени и прагматични. След четвъртък ще сте в действителност сполучливи в публичен проект и до момента в който отмятате дилемите си, ще извършите усещане на значими за вас хора. Някой от вас ще показват нови придобивки, други ще обявяват връзка или значима личностна смяна.

Везни

При вас, Везни, може да изникнат спорове в работа и с сътрудниците при започване на седмицата. Добре ще е да не ги задълбочавате с непотребни разбори, ами да се фокусирате върху най-важното и неотложното, както и върху нещата, които зависят най-вече от вас. След четвъртък ще сте на любовна вълна и по всяка възможност ще съумеете да се насладите на време с колегата или децата.

Скорпион

Тази седмица ще бъде в действителност продуктивна за вас, Скорпиони. Хората ще ви харесват и ще ви поддържат в начинанията. Възможно е да стартирате нови планове, нова активност или нова връзка. Ще сте ексцентрични и изобретателни. След четвъртък се чака да ви изникнат фамилни задължения или работа около дома. Бъдете деликатни с по-възрастните членове на вашето семейство, тъй като може да имат потребност от вашата поддръжка.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте доста алтруистични и в услуга на другите през седмицата. Добре е, до момента в който се раздавате и оказвате помощ на близки или не изключително познати ви хора, да внимавате да не предизвикате ревнивост при колегата. При всички случаи е значимо да му обърнете задоволително внимание и да го поглезите, с цел да не се почувства подценен. Много евентуално е да съумеете да припечелите спомагателни средства и да получите забавени заплащания.

Козирог

Вас, Козирози, ви чака една сполучлива в любовен проект седмица. Много е евентуално досегашен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо съществено, с капацитет за развиване. След сряда не е изключено да решите да обърнете внимание на здравето и тялото си, като започнете нов спорт, измененията или подобрите визията си, обновите дрешника си или промените диетата си.

Водолей

Вие, Водолеи, при започване на седмицата ще сте много неуверени и неуверени. Няма да ви се занимава с публични каузи или обществени събития и ще се нуждаете най-много от домакински уют и поддръжка от страна на най-близките ви хора. След четвъртък е доста евентуално да започнете да черпите с цялостни шепи от живота. Много евентуално е да извършите сполучлива договорка или печеливша инвестиция, както и да стартирате значими за вас връзки.

Риби

Вие, Риби, през седмицата в работата ще срещнете хора, които да са ви потребни и да ви оказват помощ да реализирате значим за вас проект. Много е евентуално да напредвате постепенно, само че устойчиво в определена от вас посока. В съкровен проект ще флиртувате и ще се закачате с човек, който от дълго време ви е влезнал под кожата. Много евентуално е да съумеете доста да се сближите с него и да задълбочите връзките си.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР