Новата седмица ни носи няколко турнира, в които ще можем

...
Новата седмица ни носи няколко турнира, в които ще можем
Коментари Харесай

Начало на турнирите в Ротердам, Далас и Буенос Айрес: Коментирайте днешните мачове


Новата седмица ни носи няколко шампионата, в които ще можем да следим някои от най-големите звезди в тура. За страдание, няма да забележим Григор Димитров на корта в Далас, само че все пак завладяващи конфликти сигурно няма да липсват.

На шампионата в Ротердам ще забележим в деяние трима от осемте топ сложени. Не преди 14:00 ч. Николоз Басилавшили ще се изправи против Макензи Макдоналд, а от 20:30 ч. е дуелът сред Хуберт Хуркач и участващуя с „уайлд кард“ Жо-Вилфрид Цонга, след което Камерън Нори ще зактие програмата с мач против Юго Умбер. Друг любопитен конфликт е този сред Давид Гофен и Алекс Де Минор.

Пълната стратегия за шампионата в Ротердам можете да видите ТУК

В Далас двукратният финалист от Големия шлем Кевин Андерсън ще играе със Сам Куери, а осмият подложен Брендън Накашима ще се изправи против Джон Милман.

Пълната стратегия за шампионата в Далас можете да видите ТУК

Надпреварата в Буенос Айрес ще стартира в 18:30 ч. с мач сред Беноа Пер и Душан Лайович, след което Фернандо Вердаско ще се изправи против Уго Делиен.

Пълната стратегия за шампионата в Буенос Айрес можете да видите ТУК

Днес ще забележим на корта и някои от главните фаворитки на WTA 500 шампионата в Санкт Петербург. Втората в схемата Анет Контавейт стартира присъединяване си с дуел против Джил Тайхман, а Белинда Бенчич и Елиз Мертенс ще се изправят надлежно против Вероника Кудерметова и Ализе Корне.

Пълната стратегия за шампионата в Санкт ПЕтербург можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР