Новата репортерка в Господари на ефира“ Ева Веселинова се пробвала

...
Новата репортерка в Господари на ефира“ Ева Веселинова се пробвала
Коментари Харесай

Ели Кучкова засенчила репортерката Ева Веселинова

Новата кореспондентка в „ Господари на ефира “ Ева Веселинова се пробвала преди няколко години да се влее в редиците на плеймейтките. Блондинката премерила форми с тогавашните участнички Джулиана Гани и Елена Кучкова, само че била засенчена от тях, предава Secret.bg.
Днес Ева не се гордее с този интервал от биографията си, въпреки да продължава да разчита на съвършената си визия. Заради новите си изяви като проверяващ кореспондент избягвала да се облича предизвикателно във всекидневието, само че събира всички погледи на плажа със стегнатото си дупе, плоско коремче и апетитни гърди.

Скоро Ева ще грейне и на огромния екран във кино лентата „ Роза Дамасцена “, в който има епизодична роля се извършва от Веселин Плачков, който стана известен с облика си на Васил Левски във кино лентата на Максим Генчев.

В лентата Веселинова влиза в обраца на журналистка, каквато е сега. Тя обаче има насъбран опит и като актриса, тъй като е взела участие в гимназиална театрална натрупа, където е изпълнила 4 централни функции, написа „ Галерия “. Дори мислела да кандидатства в НАТФИЗ, интензивно се готвила за изпитите, само че се отказала от актьорството в последния миг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР