Новата производствена сграда на Trelleborg Sealing Solutions в Перник бе

...
Новата производствена сграда на Trelleborg Sealing Solutions в Перник бе
Коментари Харесай

Trelleborg вложи €4 милиона в нова сграда в Перник и открива 60 работни места

Новата индустриална постройка на Trelleborg Sealing Solutions в Перник бе публично открита. Компанията, част от световния тръст Trelleborg AB е вложила над €4 милиона в разширението. Новопостроената постройка прибавя над 1000 кв. метра индустриална и складова повърхност към съществуващото дружество.

Производствената база на Trelleborg Sealing Solutions Pernik е открита през 2010 година, а преди година стартира строителството на новата постройка.

В предприятието се създават уплътняващи произведения, употребявани в автомобилостроенето, здравната и санитарна техника и съоръжение, домашен електроуреди, грижа за бебета и други Освен силиконовите елементи, в завода се създават и самите матрици за тяхното произвеждане. Към момента в него работят към 150 души, като през идващите 3 години ще бъдат открити 60 нови работни места

" Новата постройка ще даде опция да повишим размера на производството, с капацитет да удвоим настоящия размер от продажби. В интервал на възходящ пазар на уплътнителни решения, увеличението на продукцията има основно значение за осъществяването на поръчките на нашите клиенти. По-голям % от продуктите, създадени в завода в Перник отпътуват за Централна Европа, където са ситуирани производствата на концерните наши сътрудници ", сподели Александър Колев, шеф на Trelleborg Sealing Solutions Pernik.

Trelleborg е международен водач в предлагането на инженерни решения въз основата на полимери за уплътняване, уединяване и отбрана на сериозни приложения и тежка околна среда с над 100-годишна история. Концернът оперира в пет посоки: Trelleborg Sealing Solutions, Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Coated Systems, Trelleborg Offshore Construction и Trelleborg Wheel Systems. Разполага с към 120 индустриални предприятия в 51 страни по света с над 24 000 чиновници.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР