Новата приятелка на Леонардо ди Каприо, Витория Черети, се запозна

...
Новата приятелка на Леонардо ди Каприо, Витория Черети, се запозна
Коментари Харесай

Леонардо Ди Каприо и младата му приятелка се срещнаха с майката на актьора в Милано

Новата другарка на Леонардо ди Каприо, Витория Черети, се срещна с майката на 48-годишния артист.

На фотоси двойката преглежда музея Pinacoteca Ambrosiana в Милано, Италия, в неделя дружно с майката на носителя на " Оскар ", Ирмелин Инденбиркен.

48-годишният артист от " Вълкът от Уолстрийт " беше видян с черна бейзболна шапка, до момента в който излизаше от музея, съпроводен от майка си и актуалната си възлюбена.

Leonardo DiCaprio, 48, and new girlfriend Vittoria Ceretti, 25, hang out with actor’s mom in Milan
— Page Six (@PageSix)
25-годишната Черети също резервира небрежния си тип, като облече кафяво яке и черни панталони.

Срещата им идва дни откакто Page Six извънредно удостовери, че лятната спекулация на звездата от " Титаник " с италианския модел е станала по-сериозна.

Leonardo DiCaprio is dating model Vittoria Ceretti, Page Six reports.
— Pop Base (@PopBase)
" През последните няколко месеца те прекарват много време дружно и им е прелестно да се опознават на по-дълбоко равнище ", показа вътрешен източник.

Актуализацията на връзката идва, откакто двойката беше забелязвана неведнъж дружно, както в Съединени американски щати, по този начин и в чужбина, на фона на разцъфтяващия им романс.

През август ДиКаприо и Черети бяха уловени да се целуват буйно в клуб в Ибиса, Испания.

А по-рано този месец новата двойка посети Лондон, където бяха видяни да се гушкат.

Leonardo DiCaprio, 48, joins new love interest Vittoria Ceretti, 25, at Milan Fashion Week party
— Page Six (@PageSix)
" Лео и Витория разговаряха и танцуваха дружно през цялата нощ ", споделя свидетел. " По всичко проличава, че романтиката им е освен това от краткотраен флирт. "

Бившата половинка на ДиКаприо Джиджи Хадид също присъстваше на вечерта, откакто по-рано денем се разноски в същото ревю на Versace като Черети.

Актьорът се срещаше с 28-годишната моделка понякога през последната година, само че преди този момент източник съобщи, че никой от двамата не е желал " нещо съществено ".

" Приоритетът на Джиджи е детето ѝ " , показа вътрешен източник през декември 2022 година, визирайки единственото дете на Хадид, Хай, с някогашния ѝ Зайн Малик.

Що се отнася до ДиКаприо и Черети, това е първият формален романс на артиста след раздялата му с Камила Мороне през август 2022 година след четири години дружно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР