Новата придобивка на Лос Анджелис Лейкърс“ Леброн Джеймс говори за

...
Новата придобивка на Лос Анджелис Лейкърс“ Леброн Джеймс говори за
Коментари Харесай

Леброн Джеймс: Вярвам, че можем да постигнем нещо голямо

Новата облага на „ Лос Анджелис Лейкърс “ Леброн Джеймс приказва за първи път публично пред медиите след идването си в отбора и показа упованията си за идния сезон.

Трикратният първенец на НБА с тимовете на „ Маями Хийт “ и „ Кливлънд Кавалиърс “ пристигна в Лос Анджелис през това лято като свободен сътрудник и съгласно него новият му тим има доста работа пред себе си преди да доближи равнището на актуалните двукратни първенци на лигата „ Голдън Стейт Уориърс “. 33-годишният баскетболист познава отличното,,воините “, откакто се изправи против тях с екипа на Кавалиърс в последните четири финала.

,,Трябва да сме наясно, че няма да бъде леко и би трябвало да сме подготвени за отговор. Ще имаме положителни и неприятни дни, това се случва с един тим, в който има нови играчи. Трябва да се концентрираме върху себе си, а не върху „ Голдън Стейт “ – те са дружно от няколко сезона към този момент и са трикратни първенци. Надявам се някой ден да се сложим в позиция за купа в НБА, както те, само че би трябвало да извървим дълъг път като състав. Решението ми да мина в „ Лейкърс “ беше поради фамилията ми и самия отбор. Аз съм баскетболист, обичам играта и е вълнуващо да бъда част от тим с толкоз богата история. Вярвам, че може да реализираме нещо огромно, само че ще би трябвало да жертваме доста в името на триумфа. Не чувствам напрежение, играта ми не се трансформира от това кои са мои съотборници. Нямам самообладание новият сезон да стартира “, добави Джеймс.

Той мина в Лос Анджелис през това лято като свободен сътрудник и подписа контракт за период от четири години на стойност 153 млн. $. Освен него в " Лейкърс " дойдоха още Ражон Рондо, Джавел Макгий, Ланс Стивънсън и Майкъл Бийзли, които със своя опит ще се опитат да оказват помощ на младите момчета в тима – Лонзо Бол, Кайл Кузма и Брандън Инграм, да реализират триумфи с екипа на,,езерняците “. Възпитаниците на Люк Уолтън гостуват на " Портланд Трейлблейзърс " на 18 октомври в първия си мач от постоянния сезон на НБА.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР