Новата половинка на Павел от дуета Павел и Венци Венц

...
Новата половинка на Павел от дуета Павел и Венци Венц
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Павел вдига сватба! Михаела Филева остана с пръст в уста

Новата половинка на Павел от дуета Павел и Венци Венц - Кристин Нгуен е луда от обич по българина. Екзотичната хубавица, която смени Михаела Филева в сърцето на чаровния реализатор, към този момент мечтае за ритмите на Менделсон с него, научи " ШОУ " от близки до двойката.

Въпреки че са дружно едвам от месец, Павел и Кристин очевидно кроят огромни проекти за развиването на връзката си. Наскоро пред общи другари Кристин споделила, че се усеща доста щастлива и има предпочитание да се види в бяло до Павел.

 Павел смени Михаела Филева със секси виетнамка

Миналата седмица новата световна двойка бе засечена на отмора в Лозенец, където обилно показали любовта си.

За привлекателната Кристин Нгуен се знае малко. Хобитата й са свързани с мода. Обича да е център на внимание и по всичко наподобява, че към този момент й е добре. Тя е взела участие и в новия клип на Искрата.

Носят се клюки, че Михаела също е прежалила доскорошното си гадже и към този момент го е заменила с нов. С Павел обаче си останали доста близки и се поучават за новите си музикални планове. Да не забравяме, че Павел почете промоцията на Филева преди няколко месеца. Откакто е с Кристин обаче, все по-рядко намира време за някогашната си, защото редовно е подложен на кавги. И обикновено, на нито една жена няма да й бъде прелестно да вижда половинката си в компанията на някогашната.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР