Новата половинка на Павел Николов от дуета Павел и Венци

...
Новата половинка на Павел Николов от дуета Павел и Венци
Коментари Харесай

Павел вдига сватба с виетнамката Кристин! Заедно са само от месец, а вече се стягат за Менделсон

Новата половинка на Павел Николов от дуета Павел и Венци Венц – Кристин Нгуен, е луда от обич по българина, научи HotArena.

Екзотичната хубавица, която смени Михаела Филева в сърцето му, към този момент мечтае за ритмите на Менделсон с чаровния реализатор, рапортува вестник „ Шоу “.

Въпреки че са дружно едвам от месец, Павел и Кристин очевидно кроят огромни проекти за развиването на връзката си. Наскоро пред общи другари девойката споделила, че се усеща доста щастлива и има предпочитание да се види в бяла рокля до Павката.

Миналата седмица двамата бяха засечени на отмора в Лозенец, където обилно показали любовта си.

За Кристин се знае малко – заниманията й са свързани с мода и обича да е център на внимание. Тя се включи и в новия клип на Искрата.

Говори се, че някогашната на Павел – Михаела, не страда по него. Тя също е траяла живота си и го е заменила с нов сътрудник. Въпреки всичко двамата резервираха приятелския звук, само че Кристин е срещу това двамата някогашни да споделят постоянно или пък да се виждат, както стана на промоцията на новия албум на Филева, на която гаджето й и сътрудника му Венци бяха специфични посетители и даже пяха с певицата на сцената.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР