Новата половинка до комика Димитър Рачков е знойната блондинка от

...
Новата половинка до комика Димитър Рачков е знойната блондинка от
Коментари Харесай

Димитър Рачков заведе плеймейтката си на почивка в Априлци

Новата половинка до комика Димитър Рачков е знойната русокоска от Хасково Анита Димитрова , позната като участничка в еротичния конкурс Мис Плеймейт през 2017 година, разбра HotArena.

Според светските клюкари двамата имали връзка още от февруари тази година, само че през последната седмица стана ясно, че артистът към този момент е показал дамата до себе си на своите другари. Рачков бил на отмора в планинския курорт Априлци дружно с Маги Халваджиян и неговото семейство. Митко се възползвал от подобаващата атмосфера да показа пред шефа си и роднините му своята нова половинка. Анита най-добре си паснала със сина на Маги и неговата жена, които са на нейната възраст. 

Въпреки, че всички се държали добре със сексапилната госпожица, въпреки всичко не можели да спрат да я съпоставят с дългогодишната половинка на Рачков Мария Игнатова, която също е част от колектива на Халваджиян. Според близки до водещия на " Като две капки вода ", той към този момент е приютил в жилището си Анита и кроял дълготрайни проекти за взаимен живот с нея. Любопитното е, че на външен тип тя изумително припомня на някогашната му Мария Игнатова, с която се разделиха с плевел скандал след огромна обич. 

За разлика от Мария обаче новата възлюбена на шоумена е със силиконов бюст и с голям брой корекции по тялото и лицето. Освен по еротични състезания, тя се е изявявала и като манекенка в организация със противоречива известност. От обкръжението на Рачков разкриват, че той се срещнал с разкрепостената русокоска по време на фотоси на новата ария на братя Аргирови " Ние ". Във видеото към песента вземат участие Криско, Рафи, Иво Аръков и самият Рачков, а Анита снимала като статист. Именно на снимчаната площадка пламнали искрите сред двамата. 

Напук на слуховете, че е спестовен, за новата си половинка той развързвал кесията. Преди пандемията от ковид той съумял да заведе Анита на Малдивите, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР