Новата политическа партия, която бих изградил, ще бъде на принципа:

...
Новата политическа партия, която бих изградил, ще бъде на принципа:
Коментари Харесай

Цветанов за партията си: Знам грешките на ГЕРБ. Не на лидерството!

" Новата политическа партия, която бих построил, ще бъде на правилото: Не на водачеството! Не на едноличните решения в политически проект! ", съобщи пред БНР някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов във вторник. В събота той разгласи публично, че ще сътвори партия. По думите му бъдещата политическа мощ ще е нещо като ГЕРБ при основаването ѝ с силата на план в съпротива, ще е дясноцентристка и би си сътрудничила с всички политически обединения, които изповядват евроатлантическите полезности и които подсигуряват демокрацията, правовия ред и всички промени, които са неотложни..

" От началото, когато започнах да се занимавам с политика, съм позволил неточности, недостатъци, само че е било тъй като не съм имам опит. Днес имам опит, възторг, знам по какъв начин да се употребява наличния капацитет на младите, на възрастните ", изясни той.

" Знам къде са грешките на ГЕРБ и това, което би трябвало да се предотврати в създаване на една политическа мощ ", изясни Цветанов. Според него " партията е единственият метод да имаш своята представителност и да реализираш политическите упоритости, които имаш ".

По думите му първият кабинет на Борисов, в който той бе вътрешен министър, е бил най-истинският, най се покривал с концепциите на партията. " В момента слабостите и грешките са отклоняване и даже има опити за връщане на страната ни 25 години обратно ", сподели Цветанов и даде за образец основаването на " Държавната петролна компания ".

Според него в последните месеци и даже година и половина институциите са отслабени, имат дефицити, не са способни да се оправят, а обществото желае хоризонти за осъществяване на политиките.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР