"Новата политическа партия, която бих изградил, ще бъде на принципа:

...
"Новата политическа партия, която бих изградил, ще бъде на принципа:
Коментари Харесай

Цветанов разкри каква ще бъде новата партия, която ще изгради

"Новата политическа партия, която бих построил, ще бъде на правилото: Не на водачеството! ", сподели пред БНР някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа - ръководител на Евроатлантическия център за сигурност, който разгласи, че ще сътвори политически план.

"Знам къде са грешките на ГЕРБ и това, което би трябвало да се предотврати в създаване на един политически план ", изясни Цветанов и добави: "Партията е единственият метод да имаш своята представителност и да реализираш политическите упоритости, които имаш ", съобщи той.

Цветанов уточни, че политическият план, който ще сътвори, ще бъде ситуиран център-дясно в политическото пространство и би си сътрудничил с всички политически обединения, които изповядват евроатлантическите полезности и които подсигуряват демокрацията, правовия ред и всички промени, които са неотложни.

Цветан Цветанов: Ще направя политически план

"Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и "Обединени патриоти " гласоподаваха срещу договорката за F-16 и тук няма да можем да намерим своето припокриване, само че в същото време Симеонов е бранител на това страната ни да резервира своя суверенитет, като бъдем част от мощна и обединена Европа и да ограничим съветското въздействие, което се ускорява в България. Ето тук имаме мощни допирни точки с Валери Симеонов ", съобщи той.

Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изрече съмнение в резултатите от социологическите изследвания, които не дават добър късмет на политическия му план.

"Институциите в страната би трябвало оптимално бързо да се произнесат по всички тематики, от които сега всички български жители се усещаме омерзени ", съобщи някогашният вицепремиер и министър на вътрешните работи. Той разяснява и недоверието в институциите, което показва президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, заявявайки, че не има вяра в безпристрастността на прокуратурата: "Подобно държание по никакъв метод няма да сътвори условия за консолидиране на обществото и за правенето на политики, в които да вземат участие и опозицията, и ръководещите ".

По думите му колкото по-бързо има безапелационен отговор за това, което е изнесено в общественото пространство, дали е правилно, или не е - това ще понижи както подправените вести, по този начин и интерпретациите, които генерират обществено напрежение.

Борисов е добре, отхвърли новините, че е бил във ВМА поради високо кръвно
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР