Новата песен на младата и надарена Тита в дует с

...
Новата песен на младата и надарена Тита в дует с
Коментари Харесай

Тита възпя циците си

Новата ария на младата и талантлива Тита в дует с рапъра Боро Първи "Задната седалка " провокира скандал с клипа и текста си и за броени часове събра над 250 хиляди гледания и стотици мнения в най-известния музикален канал, написа в. "България Днес ".

Сексапилната Тита този път не е оставила съвсем нищо за въображението, във видеото размята обилна гръд и радва окото и на мъже, и на дами.

Арендби певицата освен пъчи прелестите си, само че и ги възпява в провокативни рими:

"Аз не съм със теб, аз съм с едни гърди напред.

Мойте муцита танцуват, все едно че са балет.

И се пляскат, и се шляпат като джапанка в асфалт,

не стопират да ни дъвчат имената – жилибон.

Хейтъри ще кажат, че е силикон ".

Хейтърите не закъсняха, несъмнено, и бързо разпънаха горещата русокоска на кръст.

Една от първите, които укори Тита за разкрепостеното държание и творчество, е точно една от най-големите й съпернички Дара. "Да пееш к'во се случва с циците ти не звучи добре ", написа другата поп сензация на българската сцена в профила си в инстаграм.

Потребители на най-модерната обществена мрежа акцентираха, че не схващат за какво тъкмо Дара упреква Тита в долнопробност, откакто самата тя също има много какво да покаже от деколтето. "Може би я е гняв, че тя първа не е употребила циците си като коз в някое парче, тъй като несъмнено и нейните са доста огромни и също естествени, а не силиконови ", разсъждават почитатели.

Скоро антилопата Христина, както е същинското име на Тита, бе оповестена за новата ритонка и почтена заместничка на Катя от хитовия й дует със Здравко. В интернет пространството даже плъзнаха смешки, че към този момент единицата за мярка на гърди няма да се споделя "един ритон ", а "една тита ".

Доскоро 19-годишната певица, чиято кариера започва след присъединяване й в музикалното риалити "Екс фактор ", тъкмо както се случи и при съперничките й Дара и Гери-Никол, криеше бомбите си, само че не щеш ли пристигна моментът да избухнат. Случайно или не, само че псевдонимът Тита доста припомня на британската дума "титс ", която значи женски гърди.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР