Новата партия Републиканци за България на бившия втори в ГЕРБ

...
Новата партия Републиканци за България на бившия втори в ГЕРБ
Коментари Харесай

Бивши кметове и активисти на ГЕРБ от Благоевградско се вливат в партията на Цветанов

Новата партия " Републиканци за България " на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов поема с летящ старт в Благоевград и района. Трима някогашни кметове на ГЕРБ, някогашни фрагменти на ръководещата партия, жители и предприемачи са препълнили залата на историческия музей в Благоевград, където в четвъртък вечерта Цветанов е показал партията, написа локалният в. " Струма ".

Събитието е необятно отразено в редица районни медии.

Домакин на срещата е бил някогашният кмет на Благоевград доктор Атанас Камбитов , който ден преди този момент напусна ГЕРБ. Същото направиха и някогашните кметове на Банско и Сандански Георги Икономов и Кирил Котев , които също бяха в залата.

Цялата администрация на Камбитов, учители, ръководители на институции, известни предприемачи бяха част от присъстващите в цялостната зала, която се оказа тясна да побере искащите да участват на срещата, написа възторжено " Струма ".

В редиците на Цветанов ще се включат много от фрагментите на ГЕРБ, които са афектирани на " бащицата " Бойко Борисов и не усещат, че мястото им е там, отбелязва уеб сайтът " Пирин нюз ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР