Новата партия Продължаваме промяната, която спечели поредните предсрочни парламентарни избори,

...
Новата партия Продължаваме промяната, която спечели поредните предсрочни парламентарни избори,
Коментари Харесай

ГОРЕЩА НОВИНА: ПП стартира совалките за нов кабинет! Ето с кого преговаря партията на Кирил Петков и Асен Василев

Новата партия " Продължаваме промяната ", която завоюва следващите предварителни парламентарни избори, към този момент води договаряния за нов кабинет. Това издаде Николай Събев. Собственикът " Еконт " е спряган за транспортен министър след двете си дарения в предизборната акция за общо 200 000 лв..

" Дококото знам през вчерашния ден са почнали договарянията с Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ ", съобщи той в ефира на Би Ти Ви.

" Аз съм огромен донор в България. В тази акция подарих над 300 000 лева Даниел Лорер ми се обади, че има доста подправени вести и трябват средства. И аз ги дадох ", разкри Събев.

„ Предварителните диалози, които имах с Кирил Петков бяха, че той търси хора с качества “, посочи той.

Събев разясни, че е приказвал с Даниел Лорер за потребността от средства. По думите му той е чакал политическа мощ, която да направи България прелестно място за живеене: „ Аз бях ядосан, когато излязох на митинг. Исках да се промени нещо, тъй като има огромна разлика сред развиването на частния и обществения бранш “.

Цел му е да форсира по 3 напредването на стоките в България: „ Моята фантазия е с 30% да повишим виталното ниво на българи единствено поради по-бързите доставки “.

Той изясни, че в Европа се влага в жп превоз, с цел да се резервира чистотата на въздуха. Според него шосейния превоз би трябвало да бъде разтоварен. Той не регистрира като добра процедура съществуването на повече от един автомобил в семейство.

" Магистралите би трябвало да продължат да се строят. те обаче не би трябвало да са колекторни и да събират потоците от градовете на север и юг. Трябват още автомагистрали ", изясни Събев.

Шефът на „ Еконт “ изясни, е кандидатурите на Политическа партия не са дефинитивни, а подлежат на разискване: „ Нашият метод е, че ние първо би трябвало да настроим тези елементи от нашите платформи, които би трябвало да се преговорят. Нашето предпочитание да е имам явен проект за 4 години. След това ще седнем и ще забележим кой може да ги извършва “.

Той удостовери поддръжката на Политическа партия за Румен Радев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР